poziomki
mama 00 08 11 13 15
Haha strona 666! Poziomeczka jest jedna no chyba żeby jednojajowe ale wątpie
)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Malina, mina pewnie będzie kwaśna. Ale meble, które póki co mam wybrane są drewniane i nadają się do przemalowywania. Jak mały potwór-artysta pomaże i nie zejdzie to w myciu, to papier ścierny w dłoń i farba. Taka zaleta.Bosa to jest jakaś myśl.. Pogadam z nią jeszcze, postaram się wyłuszczyć swoje racje, a jak to nic nie da, to nie będzie innego wyjścia jak podstęp
Tak sobie wyobraziłam Twoją minkę, jak zobaczysz piękną pisakową twórczość na mebelkach za 6tysi
Nasz chrześniak ledwie rok skończył a już teściówce ścianę załatwił i skubany do dzisiaj pamięta, gdzie tworzył, a minęły już ze 2 miechy![]()
To naprawdę SKARB nie ciociaMilutek - ciocię mam the best:-) Jestem z nią bardziej zżyta niż mamą, o ojcu już nie wspominając. Ma już swoje lata, ale nigdy nie miała nic przeciwko, nawet jej nie przeszkadza, że bez ślubu mieszkamy, bo wychodzi z założenia, że nie pozna się drugiego człowieka jak się z nim nie pomieszka, a papierek generalnie do niczego nie jest potrzebnyZ mamą to jest tak średnio, natomiast na jakąkolwiek pomoc ojca nie mam co liczyć, niestety:-( A teściowie nie żyją, a teść byłby super dziadkiem, niestety zmarł w zeszłym roku, a teściowej nie zdążyłam poznać:-( Tak czasem bywa.