reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

witam moje pracusie!:-)
ja się dzisiaj wyspałam, bo za oknem 2gi chłodniejszy dzień i od razu lepiej się spi. właśnie piję sobie szybko kawkę, bo jak wstaję, to mam straszne ssanie
basiek zostań z nami!

reklama
Witam:)
ja jeszcze nie w pracy niestety bo mam na popoludnie u mnie znow cieplo:(jeju nie przezyje tego
ja narazie mdlosci nie mam w ogole oby tak bylo caly czas:D

fifronka może cię ominąć, nie każda z nas ma te dolegliwości. ja w pierwszej ciąży nie miałam, a i teraz jak dotąd nic na to nie wskazuje. jesteśmy szczęściarami i ciesz się z tego
oooo cornellka do nas dołącza;-)

Hej Dziewczynki! :-) Jakie z Was pracusie! ;-) A ja się obijam w domu.
Witam nowe
marcóweczki :-)
Mam robić ogórki-trzeba wykorzystać pogodę w miarę bo od jutra ma grzać i mężuś wraca :tak:
ola4 odezwij się po wizycie bo ładnie mnie wystraszyłaś !:tak:
Kochane u mnie 0 mdłości ,0 zachcianek !:-)
Miłego dnia życzę :-)

i ja sie witam z rana.

Basia witaj :tak: i gratuluje

u mnie pierwszy raz wczoraj wieczorem nie mialam duzych mdlosci, az sie dziwnie czulam :-D

macie racje, nie kazdego musi to dopasc. Wiec cieszcie sie ze macie to szczescie ;-)
U mnie to dni wyjete z zycia.Ale jakos to przetrwam.Byle dzidzia zdrowa i wszystko bylo w porzadku.

Ja klasycznie się nie wyspałam, słoneczka nie ma. Jestem jakaś trzepnięta. Na szczęście katarek się skończył. Najchętniej cały dzień bym przespała. Mdłości są :-(

reklama
pogma nie trzepnięta tylko w ciąży, wszystko ci wybaczamy:-)
ruda trzymam kciuki żeby te okresy bez mdłości były coraz dłuższe:tak:
ana masz tylko powody do zadowolenia

Do góry