reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Witam was dziewczyny :-)
Jakos ostatnio to nie mam weny :eek: moze to przez ta chorobe ktora mnie tak meczy i trzyma juz od tygodnia :eek:
fifronka Wszystkiego najlepszego ;-) zdrowka zycze i spelnienia wszystkich marzen :-D
Ogladalam wasze zdjecia z USG dziewczyny i te wasze malenstwa sa takie slodziutkie az sie lezki cisna do oczu(p.s zazdroszcze wam) jutro powinlam miec swoja planowana wizyte u poloznej bylabym w 15t:-( ,wizyte nie odwolalam bo chyba sie do niej przejde popytam o jakies rady i moze uprosze sie o jakies badania moze moze :-)
Milego popoludnia wam zycze dziewczyny :-) ;-)

fifronka

23676_Urodziny.JPG

przyjemnegodnia4.gif

Ostatnio edytowane przez moderatora:
W takim razie wiele zdrówka, radości i słonka Fifraczku :D Ach te 18-stki ;)

Pozioma trzymam kciuki za suszę w Twoim rejonie do czasu położenia nowego dachu!!

Katka nie daj się pawiom! Większa jesteś i silniejsza!!

A u nas dzisiaj ładniutko, trochę wieje, ale za to słonko cudnie świeci :)
I nie mam z kim iść na zakupy :/ a muszę te spodnie wymienić..
Jeszcze godzinka i zmykam z pracy lallallalalalalalalala

Harszunia zabraniam mieć doła!!
Na pocieszenie kawał, który opowiedziała nam wczoraj 9-letnia kuzynka eM:
Przychodzi baba do lekarza i mówi, że nie może urodzić, na to lekarz kazał jej zjeść krzesło.
Przychodzi na drugi dzień i dalej nie może urodzić, więc kazał zjeść stół.
Kolejny dzień, znowu przychodzi i tym razem ma zjeść gitarę.
4 dzień, baba znów u lekarza, ten postanowił ją rozciąć (cytuję jej słowa), a tam dziecko siedzi na krześle z nogami na stole, gra na gitarze i śpiewa "ja stąd nie wyjdę, ja stąd nie wyjdę"

Nie wiedzieliśmy czy śmiać się czy płakać :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

reklama
Do góry