reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

hej,
ja czytam ale pisać to już prawie nigdy nie zdążę, a to muszę lecieć z psem, a to zjeść, a to koń biega jak szalony ...

To ja stwierdzam, że jednak koty bezproblemowe są. Bierzesz takiego z hodowli, jak już ma 3 miesiące co najmniej i matka zdążyła go nauczyć wszystkiego co i jak. Wyprowadzać na spacer nie trzeba, do kuwety grzecznie nauczone od razu robić - no bajka! Zwłaszcza, że to M. napełnia i opróżnia kuwetę ;-)
.....
a moje koty - parka po kastracji wczoraj zglupiały i 3 dni po zabiegu obsikały pokój w kilku miejscach - zapach kocich szczochów + 2 kupy. Pokój w remoncie więc na podłodze tylko beton, ale jak usunąć ten wspaniały zapach, wiesz?

A fotel rewelacja, mniam

reklama
Witam Was z samiutkiego ranka ;D
Ja tez mam ciągle popieprzone sny... Ciągle mi się snią dzieci małe i cmentarz.. no codziennie cmentarz!!;/
A co do zakupów to ja tez jeszcze nic nie kupiłam, chociaż mam chęć ;p

Witam Was z samiutkiego ranka ;D
Ja tez mam ciągle popieprzone sny... Ciągle mi się snią dzieci małe i cmentarz.. no codziennie cmentarz!!;/
A co do zakupów to ja tez jeszcze nic nie kupiłam, chociaż mam chęć ;p

bo ja to widzę że duża część jeszcze nic nie kupiła...więc może wy nie tyle twardzielki:-D ale my słabe dziewuszki które nie mogą sie powstrzymać:-D hehe:-)

a twoje sny to koszmar ... gdybyś nie była w ciąży poleciłabym setkę przed snem:-D hehe :-D

hej,
ja czytam ale pisać to już prawie nigdy nie zdążę, a to muszę lecieć z psem, a to zjeść, a to koń biega jak szalony ...

a moje koty - parka po kastracji wczoraj zglupiały i 3 dni po zabiegu obsikały pokój w kilku miejscach - zapach kocich szczochów + 2 kupy. Pokój w remoncie więc na podłodze tylko beton, ale jak usunąć ten wspaniały zapach, wiesz?

A fotel rewelacja, mniam

Ja mam 4 koty (wykastrowany Pan i wysterylizowane 3 Panie) i mimo wszystklo zapach siuśków jest jak nie trafią do kuwety :D Ja najcześciej myje wtedy podłoge woda z dużą ilościa plynu uniwersalnego a nastepnie takie miejsce psikam płynem odstraszajacym psy i koty zeby im wiecej nie przysżło do głowy nie trafic w kuwete.

Mi się na szczęscie jeszcze nic nie sni - na poczatku mialam kilka snow ze juz rodze ale teraz jakos przeszły...:)

Futrzak, ja dopiero powoli robię zdjęcia mieszkanka, które nie jest jeszcze skończone. Poza tym musimy wreszcie aparat kupić nowy, bo obecny wszystko rozmazuje!!! Jak dopłyną/dojadą/dolecą mi wreszcie $%@^& komody (ja podejrzewam, że drzewa na fornir mi dopiero hodują!!! wrrrr!!!!) i zrobią mi łóżko - to będzie święto!!! Wtedy jak trzasnę sesję!!!
Swoją drogą na komody czekam już miesiąc, a kolejny miesiąc przede mną. Szlag mnie już trafia. Nie możemy się do końca wypakować z kartonów przez to, kable od TV mam na wierzchu i nie cierpię Włochów!!!! Może chociaż łóżko będzie wcześniej?
Na razie jedno mam zdjęcie kuchnio-salonu sprzed 3 miesięcy, w stanie jeszcze mocno przejściowym. I rozmazane, bo mi aparat rozmazuje :-( :
mieszkanie_in_progress.jpg

Póki co mogę zdjęcia producentów moich mebli "w drodze" prezentować :-(
Nieszczęsna komoda salon: 20090805143555.jpg Równie nieszczęsna komoda do sypialni: 20090805142840.jpg
I może trochę "szczęśniejsze" łóżko: 1208539407_3.jpg1208539407_2.jpg1208539407_1.jpg.

Bo z pierwszym dzieckiem zawsze tak jest;-):tak:, przy kolejnym luzik bo wiadomo o co kaman:-D:-D.

dokladnie juz sie chyba człowiek tak nie jara haahhha

Bosa- cóz za wyro???????????? superowe;-) no kochana w domu to jak w galerii bedzie...

a ja wlasnie zjadlam obiad i w sumie do pracy bym sie szykowac musiala ale siły nie mam najlepiej to bym spaaaaaaaaaaaała

Z O. w ciąży, drżałam o każdy zły wynik morfologi czy moczu, wyprawkę zaczęłam kompletować w w 5-6 m-cu jak lekarz potwierdził chłopaka - i tak wcześniej wiedzieliśmy że będzie facetunio;-):tak:. Po wyjściu ze szpitala pierwszym nabytkiem był fotelik a za 1,5 m-ca wózek.

reklama
No ja jeszcze 1h40min i spadam z pracy po drodze wizyta u siostry po jej karte do Lux Medu i jej dowód i przeprawa na drugą strone Wisły do endokrynologa...tylko musze jeszcze sprytnie przepisac na miejsu wizyte z siostry na siebie :DDDDD

Do góry