reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

ja z kolei uwielbiam drewniane oraz wiklinowe/bambusowe meble ... niestety wprowadzając się do mieszkania w tzw "wielkiej płycie", nie mając za dużo kasy i z myślą że chcę stamtąd jak najszybciej się wyprowadzić ...uwagi do mebli nie przykładałam - i mam z ikei oraz brw - i to jedne z tańszych ... względnie wyglądają ale im dłużej na nie patrzę tym mniej mi sie podobają:-D hehe... jedyne co to jestem dumna z mojej czarno czerwonej kuchni z szarymi/srebrnymi dodatkami :-)

a teraz mnie teściu wkurza bo sponsoruje nam wykończenie domku nad jeziorem i powiedziałam sobie że tam to juz wszystko musi byc drewniane (bo na prawdę fajnie domek przy lesie umiejscowiony ...z super mansardowym dachem drewnianym i drewnianym górnym tarasem, drewnianym pięknym stropem)... i kur*** mać chcę mieć dolny taras drewniany a on widzi tam płytki + ozdobienie z klinkieru ... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ... JA CHCĘ KURNA DREWNO! a nie płytki ! :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Nie wiem, czy z klasą, ale na pewno baaardzo po mojemu. I aż jak mam okazję, to się pochwalę, na jaki fotel teraz czekam. Małż się śmieje, że będzie idealny do karmienia małego:
fotel_pink.jpg
Na takim grzmocie to i Milutek z Miluciątkami dwoma do karmienia by się zmieściła, a ja bym jeszcze jakiegoś kota dopchnęła!

Futrzak właśnie mów mi tutaj jak ta kuchnia wygląda? bo ja będę teraz malować i już dawno sobie wymarzyłam czarno -czerwoną kuchnię, m jak to usłyszał to mało zawał chwycił:) no, ale marzenie, to marzenie;)
Bosonóżka czaderski fotel, jak tron dla księżniczki:)

Bosa super fotel az czuje jaki jest mieciutki ;)
Futrzaczku ja tez mam meble z brw i kuchnie i salon i jestem bardzo zadowolona.Wczesniej miałam meble z surowej sosny,pies uwielbiał je obgryzac ;)

Futrzak właśnie mów mi tutaj jak ta kuchnia wygląda? bo ja będę teraz malować i już dawno sobie wymarzyłam czarno -czerwoną kuchnię, m jak to usłyszał to mało zawał chwycił:) no, ale marzenie, to marzenie;)
Bosonóżka czaderski fotel, jak tron dla księżniczki:)

zrobię w weekend zdjęcia to pokażę:-) uważam że kuchnia jest super choć stwarza różne reakcje szczególnie jeśli ktoś jest przyzwyczajony do klasycznych drewnianych mebelków kuchennych:-) a ja jeszcze mam płytki czarno czerwone ułożone we wzorek + szare ściany + wymarzony R. barek i jest wpożo:-D

ja nie mam nic przeciwko meblom z ikei i brw tylko że nie było mnie stac na te które mi sie najbardziej podobały i tu jest największy ból:-) hehe... dobrze że mój nie ma zacięcia do obgryzania...ale może mebli z płyty po prostu nie lubi:-D

a co do zdjęć to mam tu mega zaległości... nie wkleiłam jeszcze żadnego usg, mojego brzusia, obiecanych ciuszków co zakupiłam...no i teraz kuchnia dochodzi:-D hehe... obiecuję poprawę:-D

Ostatnia edycja:
dziewczyny.. tak wsa czytam ja przesaądna nigdy nie byłam al w pierwszej ciązy w 20tyg kupiłam pierwsze rzeczy,bo po
co wcześniej??rozumię 7-8 miesiac kończyć wyprawke żeby w 9 sie nie miotać w pośpiechu ale w 4 miesiacu ciąży robic wyprawke??poco
rozumię łużeczko bo trzeba sobie rozłozyc wydatki,ale ciuszki ...
pierwsze kupiłam pojedyńcze ciuszki-bo ładne -w 20 tyg planowałam później ale...
potem łuzeczko za miesiąc wózek,i powoli reszta

Nie wiem, czy z klasą, ale na pewno baaardzo po mojemu. I aż jak mam okazję, to się pochwalę, na jaki fotel teraz czekam. Małż się śmieje, że będzie idealny do karmienia małego:
Zobacz załącznik 282601
Na takim grzmocie to i Milutek z Miluciątkami dwoma do karmienia by się zmieściła, a ja bym jeszcze jakiegoś kota dopchnęła!
ładny choć ja bym wolała czerwoną lub bordowa tapicerke

dziewczyny.. tak wsa czytam ja przesaądna nigdy nie byłam al w pierwszej ciązy w 20tyg kupiłam pierwsze rzeczy,bo po
co wcześniej??rozumię 7-8 miesiac kończyć wyprawke żeby w 9 sie nie miotać w pośpiechu ale w 4 miesiacu ciąży robic wyprawke??poco
rozumię łużeczko bo trzeba sobie rozłozyc wydatki,ale ciuszki ...
pierwsze kupiłam pojedyńcze ciuszki-bo ładne -w 20 tyg planowałam później ale...
potem łuzeczko za miesiąc wózek,i powoli reszta

nie rozumiem twoich wątpliwości ... każda postępuje tak by było jej dobrze... jeśli ma któraś ochotę na bodziaczki w 5tc to czemu nie? albo trafi na super przecenę... to czemu ma na siłę sobie odmawiać? ja tam nie widzę żadnych kryteriów tygodniowych kiedy należy kupować albo kiedy nie należy...to sprawa indywidualna...więc nie rozumiem twojego oburzenia.
jeszcze żeby kupno ciuszka w 12tc wiązało się z czymś skandalicznym/niemoralnym możemy wtedy porozmawiać:-) a tak to róbta co chceta:-D

reklama
Ja kupiłam juz kilka cjuszkow w Zarze bo była wyprzedaż (ciuszki raczej na lato dla dzieciecia a nie kaftaniaki itp.) żal mi bylo nie kupic jak bluzeczki były po 5zł a spodenki po 16 w wersji no sex....a poza tym sisotra płaciła :DDDDDDDDDDDD

Do góry