reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
wszystkie chyba gdzieś pouciekały odnośnie lodówki to ja wczoraj na dolna szybe połozyłam garnek z zupa który prawie zawsze tam stoi i szyba pekła

milutek juz tak wczesnie obiadek?
mi właśnie golonki dla chłopaków wyleciały na gazówke
tak wczesnie bo juz od 6.30 nie spie- jak mąż do pracy pojechał. A tak poza tym to to ta zupka która mama mi juz rano przyniosła:)
a golonko to pewnie moj mąż chetnie by zjadł, no ale niestety dzisiaj ta zupka i kurczakz piekarnika:)

fajnie macie z tymi mamami moja 60km odemnie a widzimy sie może z2 razy do roku cud jak choc 1 smsa w tygodniu wysle a tesciowa blisko 20min autobusem ale za jej pomoc to ja serdecznie dziekuje

fajnie macie z tymi mamami moja 60km odemnie a widzimy sie może z2 razy do roku cud jak choc 1 smsa w tygodniu wysle a tesciowa blisko 20min autobusem ale za jej pomoc to ja serdecznie dziekuje
Wcale Ci sie nie dziwie- sa te gorsze i lepsze teściowe...a moja jest po środku- hihi za to mama raz ma lepsze dni a raz gorsze jak to u satrszych ludzi bywa:)na pewne rzeczy musimy przymnknąc oczy:)

a teraz po talerzu zupy nie ma to jak czekolada z nadzieniem truskawkowym:)

Ostatnia edycja:
reklama
generalnie ja byłam bardzo zwiazana z moja mama i to nawet za bardzo ale wyprowadziła sie my mamy swoje zycie ona swoje a tesciowa no cóz ani ja ani em jej nie trawimy za duzo krzywdy wokól wszystkim wyrzadza nawet dobrze ze sie nie interesuje za duzo i wizyty u nas max2*do roku i to i tak za duzo bo pozniej miesiac do siebie dochodze
tak samo szwagier miała dac kase na wózek bo on chrzetnym bedzie wózek zamówiony bedzie w środe a kasy zero nawet sie nie wytłumaczył mam nadzieje że babcia pozyczy bo jak nie to nie wiem co zrobie

Do góry