Witam marcjanki
U mnie dziś deszcz i pierwszy raz nie boli mnie głowa i nie chce mi się spać, no to mam radochę, oby tak zostało
Fusia, mała nie jest świadoma, że to dla jej dobra, ale ty to wiesz
w zupełności rozumiem twoje zdenerwowanie, nikt nie chce krzywdzić własnego dziecka. Mi przez hormony zbiera się teraz na łzy, jak widzę na ulicy płaczące dziecko. A to przecież nie moje
Scarletka, biedny ten twój synek, zdrówka mu życzę:-(
Hars, wszystkiego najlepszego dla synusia!
Milutek, ja chodzę do prywatnej przychodni, która ma umowę z NFZ. Mają dobry sprzęt, piękne gabinety i miłą obsługę. Oby tak dalej, bo nie chcę przechwalić. Ale widzę, że nie idą na ilość, bo łatwo się do niej dostać.
futrzakowa, bara, bara? Chcesz nam coś powiedzieć?
a co do mojego chłopa, to g* wie o ciąży i dziecku, uważa, że ma czas. Najgorsze, ze on ma taki charakter, że nawet jak czegoś nie wiem, to przedstawia swoją teorię na ten temat i na głupka wychodzi, wszystkie kobitki w rodzinie na niego patrzą z pożałowaniem.
Ostatecznie ja go ciągle uświadamiam i wszystko mu tłumaczę, ale mam nadzieję, że w końcu sięgnie do jakiejś książki lub chociaż poszpera w internecie. Ja już mam tyle zakładek, że jak on to zacznie czytać na ostatnią chwilę, to nie wyrobi
Pinka, trochę po czasie, ale 3mam kciuki! Wracaj i opowiadaj, co tam u dzidzi słychać
papciarkowa, mnie to biodra i kręgosłup łupią od południa do wieczora, ale już przywykłam, nie mam wyjścia
ale się czuję jak staruszka.
a ja będę miała naleśniki z bananem oo!
futrzaku, a ta modelka na foto, to ma taką kwadratową poduchę, albo gacie jej się wpijają
ona, ja też mało siusiam!
Już się zastanawiałam czy może woda mi się zbiera i tyle przytyłam. Na pewno przez zaparcia waga pokazuje też więcej, bo od paru dni nie byłam na porcelanie