reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Tulip
mysle ze dziewczynki mają race, bez zastannowienia zmien gina, najwazniejsze jest zaufanie i to zeby mogła na niego liczyc w kazdej chwili...

Scarletka hehe no wlasnie tez mi M przypomniał ze o nich opowiadałam hehehe

ona te słuchawki to dobry pomysł:) w dzieciństwie u moich dziadków takie były, a my z siostrą sobie jaja robiłyśmy i słuchałyśmy jak nam się flaki wywracają:)
malina może przycichło, bo mama zbiera siły żeby wam dogadzać po porodzie;) u nas pamiętam pierwsze 2 tyg po porodzie teściowa gotowała żebym zdrowo jadła i spokojnie dochodziła do siebie. miłe to było
tulip mam takie samo zdanie jak dziewczyny. jak by mi gin nie odpowiadał, to bym go zmieniła, a nie mordowała się, szczególnie że mu płacę ciężkie pieniążki

zasugeruję to mojej teściowej:-) będzie w siódmym niebie:-D bo ona uwielbia czuć się nam potrzebna:-) no i niedaleko po porodzie beda święta... i tyyyyyyyyyyyyyle pyszności:-) tylko jeszcze nie obczaiłam czy karmiąc miesięcznego malucha można wszystko jeść...

zasugeruję to mojej teściowej:-) będzie w siódmym niebie:-D bo ona uwielbia czuć się nam potrzebna:-) no i niedaleko po porodzie beda święta... i tyyyyyyyyyyyyyle pyszności:-) tylko jeszcze nie obczaiłam czy karmiąc miesięcznego malucha można wszystko jeść...

ja jadłam wszystko, bo mojemu nic nie było, ale wiem, że nie wszystkie mamy mają tak dobrze

ona1986 próbowałam juz tych słuchawek nic nie słychac
futrzakowa nie da rady bo dziecko kolki bedzie miało same lekkie rzeczy a takich to raczej we wielkanoc nie ma :(
tak czytam o tych waszych ginkach i tez mam watpliwości co do swojego niestety ja juz nie mam na kogo zmienic kurde przezierności nie zbadała tetna nie mierza musze je przypylic na nastepnej wizycie najbardziej mnie martwia te moje leukocyty o których nic nie wspomniała a za fajne nie sa chyba po niedzieli pojde do rodzinnej lekarki z tymi wynikami

Buahahahahahaha chyba im sesja nie poszła :D Powinni zatrudnić Bosą, byłoby bez takich fałd na brzuchu :D

Anegdotka:
Kumpela mi pisze: jak się czujesz?
Ja: że elegancko poza bólami głowy i zaparciami
A ona mi odpisuje: no to super, że się dobrze czujesz. ja też miałam korek w dupie ale cóż. taki urok bycia w ciąży :p

Hahahahahahahahaha prawie się posikałam ze śmiechu ;))))))))

reklama
Papciarkowa cos Tyyyy?? oj to ne probuje bo bym zawału dostala gdybys nie napisała tego hehe :szok:

Milutkuuu
jeszcze pare godzinnn i bedziesz widziała malenstwa :D:-) ja tez sie nie moge doczekac poniedziałku :crazy:

A wogole dziewczynki jak z Waszym siusianiem?? ja zauwazyłam ze siusiam duzooo mniej , raz wstaje w nocy albo wogole...

Do góry