reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
witam sie i ja

bylam dzis u wampirów na pobraniu krwi i powiem wam ze az tyle to w zyciu nies stracilam na koncu myslałam ze odjade z fotela;-)))

pogoda do DUSZY wiec popoludnie spedziłysmy z Wiki na skubaniu mega wielkiego słonecznika.........

Cliford- no widzisz a tak pisac nie chcialas do porzadku cie doprowadzic musiałam hahaah;-) super ze z dzidzilkiem u was ok oby tak dalej

Haras- nie martw sie bedzie dobrze nastepne badania pewnie potwierdzą jaki stopien to jest autyzmu o ile wogóle jest.............

a teraz trzeba by bylo cos na kolacje zjesc tylko co????????????

ja tam jem rosol caly czas ;-) Mialam ochote od tygodnia.

Pinka, jeny,lepiej nie gadac. Tutaj to tak wieje, ze normalnie zimno sie w domu zrobilo, a ja od powrotu do domu- czyli kolo 3- mam ochote polozyc sie w lozku i nie wyjsc z niego do jutra.

Olo ma w czwartek urodziny i mi sie smutno zrobilo, ze ode mnie nikogo nie bedzie... wiec zaszalalam z Ola prezentami.
Kupilismy mu:
-rower
-aparat fotograficzny dla dzieci
- 5 ksiazek
- klocki drewniane
- 2 roboty lego
A od dziadkow dostanie laptopa dzieciecego. Nawet na roczek takich prezentow nie mial :) Ale ciesze sie bardzo, bo u mnie w domu sie nigdy nie przelewalo wiec skromne prezenty sie kupowalo :) no i mam takie cos, ze skoro ja nie mialam to Olo musi i koniec...
No ale was nie bede zanudzac....

Co do wynikow, to ja naprawde sie nie martwie. jest jak jest, najgorsze to sie zalamac.. Teraz bedziemy pracowac 2 razy tyle ile juz pracowalismy i na pewno sie uda!

haras- no to ty masz tak samo jak ja nigdy nie mialam duzo zabawek prawie wcale ..........ale saram sie zeby moje dziecko miało lepiej niz ja by nie mialo powodów b zle o rodzicach mówic.........

Cliford to mysl co by tu wszamac..........

troszke mam stresa bo moja gwiazda idzie w czwartek pierwszy raz do przedszkola i strasznie sie martwie jak ona sobie poradzi zwłaszcza ze zrozumieniem jezyka polecen brrrrrrrrrrrrrrrr

ale mam ochote na zimnego browara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
długo mnie tu nie było , ale mam bardzo dużo na głowie ostatnio . Zwaliło mi sie kilka rzeczy choroba mamy , siostrzeniec dwulatek , ktory był u mamy jest u mnie (siosta i szwagier wyjechali do pracy na miesiąc), minął mi termin oddania pracy , ktorej nie oddałam i żeby było mal;o Ola miała domowy wypadek biegła przedpokojem pzrewrociła się na panele rozcięła brodę 6 szfów i zlamana prawa ręka , jakieś fatum normalnie

chyba musze rzadziej was czytac :)
u nas komp chodzi praktycznie 24/dobe i jak mam chwilke to zagladam, a potem jak mam wiecej czasu na odpisywanie to juz dokladnie nie pamietam co komu ,tyle tego piszecie :p powinnam wejsc raz dziennie na godzine (starczy??) poczytac i odpisywac na biezaco :-D

harsh wazne ,ze wczesnie postawiono diagnoze. Jak juz wiecie mniej wiecej na czym stoicie to teraz mozecie dzialac.Sama piszesz,ze w tak krotkim czasie wiele osiagneliscie,wiec niedlugo bedzie jeszcze lepiej :) Ale ty silna babka jestes wiec sobie poradzisz :tak:

Bartek tez ma pelno zabawek,ciagle cos dochodzi,albo od nas albo cos dostaje....
teraz to wszystko tak latwo dostepne, tylko czasem problem z wyborem :)
Ale zdaje sobie sprawe z tego,ze wiele z tych rzeczy jest po prostu zbednych, dziecko i bez super zabawek bedzie sie dobrze rozwijac i bedzie szczesliwe. Bo tak naprawde czasem wystarczy butelka czy torebka a Bartek potrafi wymyslic z tym 1000 zabaw :)
wiec sa i plusy i minusy....
ale czesto nam samym trudno sie oprzec nowemu nabytkowi.... :-D

pinka i ja bym sie napila zimnego piwka....
wczoraj przy filmie mialam juz wyciagnac reke po browar,ktory moj maz pil,ale sobie przypomnialam,ze ja przeciez w ciazy jestem :-D

kasienka biedna Ola. Trzymaj sie, dasz rade, niedlugo bedzie lepiej :tak:

reklama
ahahah laski no to niezle o ja juz myslałam ze tylko ja mam takie zachcianki;-)))

no i u nas na kolacje pizza auuuuuuuuuuu mąż zamówił i czekamy nie ma to jak zdrowe jedzonko co????

co ja temu mojemu dziecku powiem jak sie urodzi?????????????

Do góry