reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

witam Misiaki!
widzę, że wszystkie się weekendują i dobrze, ja też spadam szaleć ze swoimi misiakami;)
u nas nocka średnia, bo synek jednak odreagowuje pobyt w przedszkolu i rozłąkę, płakał co chwilę w nocy:/ ale za to poranek z m był fajowy seksikowy:):):):)
teraz po śniadaniu lecimy na miasto na spacerek, zakupy,do ikei rozpatrzyć się w sytuacji. miłego dzionka!
i co wspaniałe, czuję się wyśmienicie!!!!! tfuuuu nie zapeszam

reklama
i ja sie witam ze sniadankiem.
Juz czulam sie troche lepiej,ale cos dzis czuje ze znow mnie mdlosci lapia :baffled:
weny do pisania brak, nadrobie nastepnym razem :)

Witam się sobotnio:))

Vetka a ile ma Twój maluch??

Aneta u mnie podobnie tylko na razie nie pada

Scarletka Najwyższa pora na lepsze samopoczucie

Ania kochana trzymaj się i moze badanie gdzie indziej zrób żeby potwierdzić

Częstuje ciastem ze śliwkami ma któraś chęć???

Hej dziewczyny:) Pewnie sprzątacie swoje domki...ale Wam zazdroszczę:(. Ja oczywiście zalegam na łóżku dobrze że mama z mężem posprzątali wczoraj dom bo by mnie tu na tym łóżku dzisiaj nosiło...a nie wolno mi chodzić...plamic prawie przestałam:). Za to strasznie boli mnie brzuch- uczucie jakby mega silny ból podczas okresu- macica się kosmicznie rozciąga..zaczynam się do tego bólu już pomału przyzwyczajać, wtedy wiem ze dzieciątka cały czas rosną i brykają:)

Jejku wy tu w dzień normalnie eseje piszecie poczytałam tak troche po łepkach ale +- wiem co u której sie dzieje Pozdrawiam was cieplutko i miłego dzionka zycze:)

cia 001.jpgW realu wygląda o wiele lepiej:)) i jest pyszne

Vetka facet jest duży i przyzwyczajony do bycia jedynakiem,to taki troche szoczek dla niego i jeszcze nieraz będzie miał wątpliwości

Milutek odpoczywaj kochana i dbaj o was!! Wszystko będzie dobrze:)))

pozdrawiam, melduje ze oby oby, ale po ciepłych okładach, moczeniu stóp, gorących prysznicach i drzemkach i sexie w wielkim mieście w odcinkach..........ból głowy rozpoczęty w czwartek, powoli przechodzi.
rano robiąc śniadanie prawie zemdlałam, bo już mi było słabo i niedobrze i brzuch zaczynał boleć od tego i ręce się trzęsły............

pozdrawiam wszystkie panie migrenowe i życzę, żeby żadnej żadna się nie przytrafiła, bo szczególnie jak nie wolno brać żadnych tabsów mocnych to jest M A S A K R A.........
a z czterolatkiem w domu ciężko o relaks ;) chociaż pozwoliłam mu oglądać baje i jeść cukierki pół dnia ;)

reklama
Do góry