reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Witam:-)

kurcze i mnie dorwało jakies przeziębienie, kicham i smarkam od rana:baffled: a w domu juz dwa choruszki są - mąz i synek... gdybym jeszcze wiedziała od czego to, ale dbam o siebie, ubieram ciepło a i tak du...a:crazy:

Cliford ale smaka narobiłas na ta szarlotke na ciepło, mmmmm:-D
dzisiaj imieninki mojej mamy to załapie sie na jakies ciacho, a na jutrzejsza imprezke sama bede robiła ciacho dla gosci (takie z krakersami, masa budyniową, gotowanym mlekiem z puszki i bita śmietaną:-)). Jakie to cudne uczucie jak mdłosci znikneły prawie calkowicie:rofl2: teraz cżlowiek przyynajmniej doceni dobre samopoczucie;-)

miłego dnia wszystkim!!!!

Witam się z samego rana!!!!!!!!!!

Jestem zła,bo znowu pada i zimno okrutnie ,a miałam w planie grila na działce zrobić:baffled:

Rosmeta kuruj się ,kuruj,najlepszy na przeziębienia czosnek!!!!!!

auaaaaaaaaa, głowa boli, chce masaż i jakieś chamskie tabletki migrenowe!!!!!!!!!!!!!!!AAAAAAAAAAAAAA
chyba za dużo przeżyć wczoraj mialam i zasnęłam z Olafem, a obudziłam się z bólem głowy :(
nie mogę myśleć.

Ja się z Wami witam, miłego dzionka życzę :-) i zmykam! dzisiaj planuję dzień gospodarczy w domu - co z tego wyjdzie nie wiem! nie szalejcie za bardzo bo znowu będę musiała przez Was noc zarwac:-D

rosmerta dużo zdrówka:-) ja też odczuwam zanik nudności chyba już nie wrocą co???
Agatatje Tobie też życzę poprawy samopoczucia:tak:

nie no, Clifordzik i jej deserek:-D to ja też powiem, co wszamałam na kolacje, aż się wstydzę..:zawstydzona/y: zupkę chińską z proszku bleeeeeeee.:szok: ale od razu mi się po niej lepiej zrobiło:-D
rosmerta kuruj się i swoje 2 choruszki:tak:
anetka wysyłam słoneczko do ciebie, bo u mnie dzisiaj wyszło juupiiiiiiiiii! nareszcie!;-)
agatatje wiem, te bóle głowy w ciąży są katastrofalne:baffled: i jeszcze nic nie można na to brać:baffled: 3maj się

ja właśnie robię szybko prani póki pogoda dopisuje, pootwierałam okna żeby wpuścić do domu trochę słonka, aż chce się żyć!
a za chwilę biorę się za nadrabianie zaległości uczelnianych i muszę klecić pracę semestralną. teraz mam cisze i spokój więc mi jakoś idzie. pomału przyzwyczajam się, że nie mam bąbla non sto koło siebie. choć przyznam, że strasznie mnie cieszy myśl, że jutro weekend i nie będę musiała wstać i odprowadzać go do przedszkola.

Ostatnia edycja:
cześć dziewuszki :-D

to ja się przyznam, że wczoraj na obiad był..... cheesburger z Mcdonalds :zawstydzona/y:
nie mogłam się powstrzymac.

zyczę powrotu do zdrowia Rosmerta no i zniknięcia migren Agatka.

A teraz zabieram się do pracy.
Chociaż zamierzam podczytywać was, więc będziecie na podglądzie :-p

Witam porannie
właśnie piszę do wszystkich i zmykam bo już bałagan w domu mnie straszy a jeszcze dzisiaj goście będą i słoneczko na dworze więc streszczać się trzeba. Dziecko śpi to czas na odpoczynek niby, ale jak wstanie to ciężko się sprząta:) marudzę... no i przyznam że nadrobić was nie jest łatwo, więc odpowiem tylko co pamiętam :)
Bosonóżka to jeśli będziesz wypoczęta to może umówimy się na jakiś spacer :)))
Agatatje ja zaliczyłam taki ból tylko raz i to była taka masakra że szczerze współczuję ja wtedy po kilku godzinach błagałam już o apap bo to jedyne co wyjątkowo w ciąży można wziąć a już nie dawałam rady
Rosmerta kuruj się bo podobno ma byc jeszcze troche słońca zanim nas szara jesień dopadnie, więc jest poważna motywacja ;)
Cliford a ta szarlotka to mi ciągle po głowie chodzi oj narobiłaś smaka, może jakieś reszteczki ci zostały ??? podrzuć chociaż okruszki ;)

reklama
Cześć Pączuszki :*
Nie daj się wirusowi Rosmerta :*
Agatko oby szybko minęła paskudna migrena :*
Ja już chyba przywykłam do mojego bólu czachy.. No ileż można z tym walczyć, trzeba chyba nauczyć się z tym żyć ;) A jak mocniej dopadnie to kocyk i drzemka z pierdzącym Fredem pod pachą ;)

Właśnie wcinam sadłicze z serkiem i wędliną(!!) no i siadam do pracy, bo wczoraj trochę przegięłam z leniuchowaniem ;)
Podgląd włączony.. See you..

Do góry