Marta1981
Rodzyneczka
Marcepanek, mi też jasne kreski wychodzą - testowałam przedwczoraj i nic ale po kilku godzinach coś wyszło,chciałam powtórzyć wczoraj ale rano miałam plamienie i myślałam,że to @ ale w dzień nic a dziś proszę bardzo:-).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak szczerze to chciałabym troszke deszczu albo lepiej WIATERKU chociaz malutkiegoo, a u Nas NICCCC ide sie udusić, upał 48 stopni mam w słoncu na termometrze masakra jakassss, byłam rano na miescie myslalam ze zdąze uciec przed upałem, ale niestety tak mnie wykonczył ze musze sie chyba położyc spac ;( a co najgorsze to znowu mam dziś doła i to jeszcze takiego ze cały czas płacze, a moj mąż chyba nie ma pojęcia jak się zachowywać jako przyszły tata ;( 4 kg ziemniaków chyba nie bardzo mi nosić ?? a on twierdzi że przesadzam ;( cały czas płacze, za grosz zrozumienia , wkurzyłam sie wziełam ziemniaki i jeszcze 2 kg ziemi na ogród pod pache.. nie chce miec takich dni ;(;( na ogól nie placze a teraz jest jakaś masakra ;( wczoraj mnie brzuch kuł to normalne ?? takie chwilowe skurcze chyba ze 3 takie mocniejsze po jakies 15 sekund ?? Dziewczynki Wy juz macie wiekszosc doswiadczenie i maluszków a ja 1wszy raz, to bedzie jakas masakra jak tak dalej pojdzie ;(Marta u mnie upałów juz nie ma tylko zimno jak ch......... i pada wieje nie nawidze takiej pogody normalnie!!!!!!!!