reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Ja się witam bardzo późno dzisiaj:)

Chciałam zrobić leczo na obiad bo mąż sobie zażyczył a wyszła raczej zupa bo za dużo wody dałam. Ale ze mnie kucharka ehhh...

Mąż poszedł pojeździć rowerem a ja z racji że muszę leżeć zostałam w domu i się nudzę.

U mnie pogoda bardzo ładna:) słoneczko i "gdzieniegdzie" chmurki;)

Sąsiad znowu katuje disko polo!!!

reklama
bosa skozystam z porady
futrzaczku nawet o tym nie mysle
Ewi biedactwo!! Ja poczestowala bym go metalem!!!

I mnie mdlosci dopadly a to dopiero poczatek echhhh

Ostatnia edycja:
Witam was marcóweczki :-)
Ewi82 ale czasem jest dobrze sobie pochlipac :-D i moj to w sumie tak lubi,nie przepada za suchymi daniami wiec bardziej wodne leczo na pewno by mu smakowalo :-D
poziomka wspolczuje ci z tymi mdlosciami oby to bylo tylko chwilowe i zeby cie szybciutko opuscily :tak:;-)
U mnie humorek dzisiaj jako tako tzn rano wstalam lewa noga :eek: oczywiscie pokrzyczalam po chlopie bo nie dalo sie inaczej rozladowac :-D no ale chyba nie wzial sobie tego do serca bo nie rzucil mi focha :-D

widze że nie tylko ja mam wisielczy humor powiedzcie mi kobietki czy was też bolą jajniki bo mnie dzis strasznie boli lewy jak na owulke

Dzien dobry dziewczyny, za nic w swiecie Was dzisiaj nie nadrobie :-) Mam nadzieje, ze od czwartku nic zlego sie nie wydarzylo i ze wszystkie fasolki i fasole rosna zdrowo? Milego wieczoru!

Wlasnie cos odkrylam: poziomki, czy to co ja widze w suwaczku sie zgadza???? Tak sie ciesze!!!!!

Ostatnia edycja:
Och nareszcie udało mi sie ''złapac'' internet,cos ciagle mi ucieka ,chyba przez ta pogode.
U nas niedziela leci leniwie,pogoda w kratke takze nawet nie mozna wyjsc z domu,ech...

Poziomka dokladnie,100% racji z tymi chlopami ,przynajmniej w taki sposob my kobiety mozemy sie wyrzyc i ulzyc sobie :-D oni i tak maja szczescie bo maja sie duzo latwiej niz my ;-) przynajmniej nie maja okresu i roznych innych okropnych kobiecych dolegliwosci :tak::-D

I ja się witam popołudniowo :-) My wróciliśmy dzisiaj z wesela koleżanki - wymęczona jestem niemiłosiernie, ale nie ma się co dziwić - bawiliśmy się prawie do rana, a ja nawet na moich ukochanych 12-cm szpilkach :-) Teraz jeszcze kilka godzin leniuchowania i od jutra powrót do pracy po urlopie :-(
Miłego wieczoru! :-D

reklama
Witam dziewczyny.
Wreszcie doczekałam się weekendu, a tu pogoda pod psem. Do tego mam takie mdłości, jakich jeszcze nie miałam :baffled: a tak się cieszyłam, że M będzie cały mój i lipa. Nie daję rady wstać z łóżka :-(
Za to mam czas wsłuchiwać się w swój organizm i mam nieodparte wrażenie, ze coś tam się rusza w brzuszku. Wcześniej czegoś takiego nie czułam, a to cały czas w tym samym miejscu coś fika. Nie jestem pewna czy to jest właśnie TO, ale miło tak pomyśleć :happy2: pewnie to za wcześnie i sama w to nie wierzę :-p

Do góry