reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Justysia1a tak mi sie wydawało że masz żle policzone bo ja mam terin na 22 a ty pisałaś że na 30tego a szłysmy wg suwaczka równo
Cliford ja nie plamiłam po sexiku tylko prawdopodobnie gdzieś tam sie udrapłam po wkładniu luteiny i był zakaz ale go złamaliśmy nie dałam rady dłużej wytrzymac to był chyba najlepszy sex w tym roku
POZIOMKI Gratulacje wielkie
życze miłej niedzieli wszystkim

reklama
witajcie Mamuśki

melduję, że mam od rana rwany internet a w połączeniu z moim złośliwym nastrojem może się to dziś skończyć (po)rwanym laptopem albo (roze)rwanym mężem :evil::evil::evil::evil::evil:

Bosnozka, dawaj ten przepis bo teraz bez ciasta sie nie obedzie :-)

Witam sie w ostatnia niedziele sierpnia, kiedy to pogoda jest jak koniec listopada.... Leje i leje...i lalo w nocy...i juz nie powiem co mnie zaraz strzeli od tego padania.

Nie lubie weekendow, tylko sie nudze... Ani odpoczac, ani nic zrobic i taki czlowiek jak bez celu caly dzien.

Milego dnia!

wpadam sie przywitac i zyczyc wszytskim rodzinnej niedzieli my tez dzis imprezujemy............

pozdrawiam cieplutko;-)

a wstawilam fotke na moim chobby:-D:tak:

Hejjjjj Kochane, melduje sie i zycze cudnejjj niedzieliiii, weekend jak zawsze zabiegany rodzinnie, aaaa dziewczynkom co czuły ruchyyyy zazdroszcze i strasznie sie ciesze, to musiało byc cos WSPANIAŁEGO!!!!! ;)))))

Cliforddddddddddd
Ty uciekaj szykuj sypialnie a nie tutaj widze postyy... i zero stresu , same przyjemnosci... zycze :D:D:D

Buziaki Cięzaróweczki :*

Cześć Babeczki.
Miłej i słonecznej niedzieli życzę wszystkim:-)
Mnie wczoraj tak Tz wyprowadził z równowagi, że ze 2 godziny w nocy przepłakałam:-(
Ale rano zaraz po śniadanku wyprułam na zakupki i z dwiema parami butów wróciłam:-) i ślicznym zielonym kaftanikiem;-) Od razu humor mi się poprawił:-) A menik za obiadek się wziął, kotleciki usmażone, pieczarki się duszą, ale po ziemniaczki trzeba skoczyć do sklepiku bo się skończyły. Mniam mniam ale będzie pyszny obiadek:-)

A my wkońcu nigdzie nie pojechaliśmy bo co chwila pada a i jeszcze M się sfochował (nie chce jechać bo kopie coś na podwórku na kształt jeziorka dla kaczek)a ja nie wsiądę za kierownice z dziećmi bo mi się w głowie kręci!!
Ochhhhhhh......

Niedziela jak widzę rodzinna, bo zrobiło się tu pustawo.
Harsharani - przepis od rana czeka na chętnych.
Poziomki - nie pozostaje Ci nic innego, jak szybkie napełnienie jeziorka na kaczki i skąpanie w nim męża. A co! Niech się jeziorko przyda ;-)
Magdziorek - dobrze, że się chociaż zrehabilitował obiadkiem.

A my z M. postanowiliśmy uczcić wyjazd mojej mamy i zamierzamy nie wychodzić cały dzień z łóżka. Już w zasadzie trochę uczciliśmy :zawstydzona/y::-p, teraz małżyk wyskoczył zakupić nam na obiad kebab. Z frytkami! Nie jadam takich rzeczy, a to jak mnie naaaaszło. M. nie trzeba było 2 razy powtarzać. A potem narobimy górę popcornu. I będziemy się przytulać ;-) i oglądać filmy. Czeka na nas kilka ciekawych (wg. recenzji) filmów i ciepłe kocie futra do głaskania. Będzie bosko!

Znikam! M. u drzwi! Buziaki marcjaneczki!

reklama
właśnie staram się nadrobić posty od piątku :-D i póki co doczytałam że nie znam chyba za wielu pozycji seksualnych:-D a nazwy typu: rozłożony bambus czy coś takiego :-D rozwalił mnie na maksa:-D

justysia -
witam wśród marcóweczek:-D radzę ci zaglądać codziennie bo tu można se narobić taaaaaaaaaaaaaaaaaaaakich zaległości w czytaniu:-D

poziomki -
gratuluję! bardzo się cieszę ! ale nawet nie myśl żeby uciekać do majówek:-D

cliford - kochana jesteś:* to miłe kiedy ktoś o tobie pamięta:-) ja w weekendy tak zazwyczaj mam...że tyyyyle do roboty że na neta nie ma czasu:-)

ok, wracam do dalszego czytania:-D

Do góry