reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
ola4..powiem Ci ,że poczęcie maiłaś godne mistrza :)
U mnie pełna radość ..mąż szczęśliwy bo za pierwszym razem starań i się udało, tatko płakał..mama, babcie i cała reszta ekipy już czekają na finish i są zachwyceni:)

Hej :>
mam termin na 16 marca :) w piatek 23.07 ide na 1 wizyte do ginka i moze juz bedzie widac serduszko ;) tak sie bardzo ciesze i martwie jednoczesnie poniewaz 1 dziecko straciłam ;< porod przedwczesny w 25 tyg :< moze teraz sie uda
Pozdrawiam i zycze wszystkim Pania wszystkiego co najleprze ! :)

Witajcie.
Widzę że u was wszystko w porządku, bardzo się cieszę i oby tak dalej. Ja zadowolona bo złapałam pracę.
'dziewczynki rzućcie te papierochy - wasze fasoleczki są ważniejsze:-D

Hej :>
mam termin na 16 marca :) w piatek 23.07 ide na 1 wizyte do ginka i moze juz bedzie widac serduszko ;) tak sie bardzo ciesze i martwie jednoczesnie poniewaz 1 dziecko straciłam ;< porod przedwczesny w 25 tyg :< moze teraz sie uda
Pozdrawiam i zycze wszystkim Pania wszystkiego co najleprze ! :)
Musisz uwierzyć że będzie wszystko ok, a ja ci będę w tym kibicować. Życzę spokojnych 9 m-cy:tak:

mistres - na pewno wszystko będzie dobrze, i usłyszysz bicie serduszka tak jak ja dzisiaj..:) będziemy tu trzymać za Ciebie kciuki!!
Zgadzam się z agapa...papierosy to nic dobrego i gdyby fasolki mogły mówić to by Wam nagadały:) ps: super ,że dorwałaś pracę!

Dziekuję za dobre słowa dużo dla mnie znaczą :*
Odezwe się po wizycie
Jest któraś PAni może z Łodzi ?:>
Pozdrawiam

reklama
ola4 swietna historia :-) u mnie tez radosc i u mojego m tak samo zwlaszcza ze przy pierwszym cyklu staran sie udalo pare dni temu powiedzialam siostra i ucieszyly sie,a jedna to w sumie od paru miesiecy sie mnie wypytywala za kazdym razem kiedy do niej dzwonilam ''a czy wy czasem dzidziusia nie planujecie w przyszlosci '' ja jej zawsze tylko no myslimy ale wiesz jak jest :-) a juz w tedy bylam w ciazy akurat a teraz jak juz jej powiedzialam to bylo tylko a to jak ostatnio dzwonilas to juz bylas??i czemu nic nie mowilas hehe wszystko by chciala wiedziec:-)kochana siostra:-D z meza strony wie tylko brat i jakos nie skakal z radosci ani jej nie okazywal chyba nie bardzo mu sie to podoba :eek: reszcie powie maz na dniach :-D mam nadzieje ze lepiej zareaguja jak szwagier ;-):tak:

Do góry