reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Katjusza... a było tłumaczenie lub jakaś podpowiedź jak się do tego zabrać???? hehehehehe

Kochana - oczywiście i to z obrazkami! Na ten przykład mogę Ci wytłumaczyć, że wśród erotycznych drapnięć rozróżniamy "tygrysi pazur" (gdy drapniesz męża w pierś zostawiając mu mega czerwony ślad w formie zakrzywionej krechy) oraz "zajęczy skok" (gdy pozostawisz mu przy sutku pięć śladów paznokci blisko siebie).
I to nie są przelewki, mój mąż poszedł dziś na piwo, wróci trochę znieczulony to zamierzam obie te metody wypróbować na nim - W KOŃCU TEGO MI LEKARZ NIE ZABRANIAŁ!!

...a rano się mu powie, że coś dziwnego ma na klacie i się strzeli focha! O! :-D

Ostatnia edycja:
Harsharani o nieee tylko nie o jedzeniu !! hehe niooo chlebki są tam straszne :/ ja mieszkałam w Szkocji ale to tez UK i pewnie macie tez Sainsbury's ?? tam był jedyny taki dobry chlebek, podchodził pod orkiszowy ciemny, ale oczywiscie trzeba było kupic swiezy bo po 1dnym dniu był kamien :/ hehe a z tej plasteliny musiałam robic tosty to wtedy w miare smakował :/

Dziewczyny,
Poziomki z nami pisala przez jakis czas, majac nadzieje by byc z nami na marcu. Wyszedl jej test pozytywny, ale okazalo sie, ze cos nie tak ma chyba z hormonami (sory Poziomki jesli knoce) i musiala sie przez jakis czas podleczyc...
No i jesli wlasnie zrobila test...i okazal sie pozytywny.... To ja sie cholernie ciesze i bedziesz marcowo-majowa :-D Bo Cie nie oddamy Poziomki!!!!

reklama
Dziewczyny,
Poziomki z nami pisala przez jakis czas, majac nadzieje by byc z nami na marcu. Wyszedl jej test pozytywny, ale okazalo sie, ze cos nie tak ma chyba z hormonami (sory Poziomki jesli knoce) i musiala sie przez jakis czas podleczyc...
No i jesli wlasnie zrobila test...i okazal sie pozytywny.... To ja sie cholernie ciesze i bedziesz marcowo-majowa :-D Bo Cie nie oddamy Poziomki!!!!

NIgdzie się nie wybieram!!!!! Zostaje!!
Wystarczył miesiąc na luzie i .....zaskoczyło!!!

Do góry