ona1986
Fanka BB :)
No tak pozytywny!!! Mam nadzieje że jak się uczepiło to się będzie trzymać!!!
Kochana a dlaczego robiłas test??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No tak pozytywny!!! Mam nadzieje że jak się uczepiło to się będzie trzymać!!!
Katjusza... a było tłumaczenie lub jakaś podpowiedź jak się do tego zabrać???? hehehehehe
Kochana a dlaczego robiłas test??
Żeby sprawdzić czy mam fasolke))
NIe miałam, siedze z marcówkami od jakiegoś czasu a one dopingują mnie w staraniach i chyba się udało!!!Kurcze nio ale nie miałas czy ja cos opusciłam... ??
Dziewczyny,
Poziomki z nami pisala przez jakis czas, majac nadzieje by byc z nami na marcu. Wyszedl jej test pozytywny, ale okazalo sie, ze cos nie tak ma chyba z hormonami (sory Poziomki jesli knoce) i musiala sie przez jakis czas podleczyc...
No i jesli wlasnie zrobila test...i okazal sie pozytywny.... To ja sie cholernie ciesze i bedziesz marcowo-majowa Bo Cie nie oddamy Poziomki!!!!