reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Witajcie Kobietki nie było mnie 2 dni i kurde ogarnac nie moge prawie całe dnie przespałam:happy: widze że nie tylko ja mam wielką ochote schrupać swojego męża po 1 razowym plamieniu prawie miesiac nic ale mnie w końcu zbałamucił bo juz nie dawał rady i było całkiem fajnie w środe wizyta to sie ginki dopytam co z tym fantem zrobić:crazy: ale chyba sie dzisiaj skusze
Justysia witaj widze ze jesteśmy dokładnie na tym samym etapie ja tez dzisiaj 10tydz 2 dz

reklama
ulaaaaaaalaaaaa kochaneee... chwile mnie nie było... a tu jakie temaciki odchodzą, zaostane przy tej ostatniej stronie :D:D:D Bo jak zaczełam cofac to tam kurcze jedzenie i jedzenie, torciki nie torciki, a ja walcze z tym aby nie jest ( 10 min wstecz zjadłam pączka :/;/:/ ) aleeeeeeeeeee za nim M pojdzie na nocke to mozna go spalic prawda?? hehe to forum to czysteeeee kusicielstwo !! :p

Papciarkowa..ale plamiłaś przez sex? Czy po prostu z innego powodu? Ja to niestety muszę do niedzieli czekać ;/

Scarletka
...a co myślisz o bocznej jak na pierwszy raz ,żeby zobaczyć czy coś się będzie działo??

Ona ...nic innego tylko do dzieła...choć jedna odważna ;D

papciarkowa - to super:) Ja teraz czekam do 10 września na wizytę i ginekologa;) I już się nie mogę doczekać jak zobaczę maleństwo na usg:)
ona1986- :) Ciesze się że tak miło mnie witacie;D I fajnie że jest takie forum:)

Ostatnia edycja:
Cliford
nie wiem co tu bardziej mozna wyodrębnic... czy to odwaga czy bezsilnosc chęci... hehe poki co nic sie nie działo, kochamy sie bez zaległosci , ale nie powiem chęci są co raz wieksze, i strach tez jest, wiec wole korzystac z pozycji jezdzca tak jak pisze Scarletka bo wszystko kontroluje, ale M tez jest bardzo ostrozny ;) :-)

Cliford tak sie rozpiszemy ze biedna nie wytrzymasz do niedzieli... hehe :rofl2:

Ona...cholero Ty nawet się nie waż mi tego robić ;-D a na jeźdzca to chyba bym się bała,że za głęboko...hmm...chyba jednak pierwszy raz spróbuję boczną... ;-)
Zazdroszczę tego braku zaległości...;-)

reklama
Do góry