reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

o to bardzo wspolczuje rewelacji zaladkowych po paprykarzu.

A mi chodzi o to surowe jajko w skladzie, domyslam sie ,ze jest go tam niewiele. Juz ta paste jadlam w ciazy, a potem przeczytalam sklad ;/ no i teraz nie wiem co z tym fantem zrobic. A glodna jestem.............. a cos sie kiepsko czuje i nie wiem co jeszcze zamiast tego moglabym zjesc

reklama
cliford a wam ginek zakazał seksowania? my mieliśmy zakaz przez pierwsze tygodnie, a od 8 tyg zielone światło, ochotę mam tak samo przeogromną, ale też mam stres i przytulamy się bez szaleństw, delikatnie. Żadnych plamień nie mam
hars chyba cię za te truskawki zamorduje!!!!:) ja mam ale zamrożone, a to nie to samo. jak tak marzę o pachnącym truskawkowym placku drożdżowym z kruszonką:/
Morrgian ja dostałam super przepis na biszkopta, który zawsze się udaje, wychodzi wysoki, nie opada,puszysty i długo jest świeży. Z kilkoma koleżankami go już próbowałyśmy i każdej nawet marnej kucharce wychodzi;) nie ma posmaku proszku, bo jest bez proszku do pieczenia, a wychodzi bardzo wysoki wychodzi.sekret tkwi w walnięciu nim o podłogę od razu po upieczeniu:)

zjem......
chociaz jedna kanapeczke bo z glodu padne

edit:
ugryzlam 3 razy i tyle... wiecej nie zjem,przejeta zoltkiem nie pomyslalam,ze to z lososia wedzonego....
ehh ide szukac czegos innego....

Ostatnia edycja:
Scarletka...co do seksu, to lekarz nic nie mówił ,że nie wolno ( a my też jakoś nie dopytywaliśmy) więc chyba żadnych przeciwwskazań nie ma bo chyba by powiedział jakby nie można było?? Hmmmm....a zamierzam też jakoś tak powoli i delikatnie ( bez hardcoru ;) ) więc może nic nie będzie co?? Ech durna już w tym jestem ;-/

Rudzik...zjedz zanim padniesz ;-D

eeeeee to jak ginek nic nie mówił, ciąża rozwija się ok, plamień nie ma, to czym ty się martwisz? korzystaj, bo seks w ciąży jest na prawdę cudowny:) to samo zdrowie kochana.
Przy Piotrusiu nie było żadnych problemów, to dawaliśmy tak popalić, że teraz jak wspominam, to aż się za głowę łapię;) i nikomu nie przyszło do głowy, że mogło by być źle, bo było wszystko dobrze

No właśnie wiele osób Scarletka mi tak mówi..a jakieś obawy mam przeogromne ;/ no ale może spróbujemy i jak zobaczę ,że wszystko ok to się uspokoję...a polecasz jakąś pozycję co dla Nas teraz najlepsza?? ;-)

reklama
Do góry