reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

no ja jestem ciekawa jak to będzie z zakupami - bo na takie większe to on nigdy sam nie pojedzie...a jak będzie dzidzia to raczej go trzeba będzie wysłać:-D hehe... ciekawa jestem...ciekawa:-D

dmuchawiec
- a my z kolei bałaganiarze do kwadratu:-D gości bez zapowiedzi nie wpuszczam :-D haha

reklama
no i juz sobie pospalam...bo mi sie przypomnialo, ze musze jechac po Olafa rower do sklepu bo w koncu maja na magazynie....
W ogole to tyle rzeczy dostanie w tym roku na urodziny, ze chyba mu do nastepnych starczy :-)

Wiecie co? Jego Tata sie odezwal, ze chce ze mna porozmawiac... Pewnie chodzi o urodziny wlasnie i moze szarpnie sie na prezent (pierwszy prezent urodzinowy dla Olafa jaki kupi). Chociaz nie...przepraszam. Raz podczas kilku spotkan jakie mielismy przyniosl malemu uzywany samochodzik lego (moze to zbyt duzo powiedziane- kwadrat z 4 kolami plus ludzik)... Ale! Zabral go spowrotem... Moze zebym ja sie nie bawila ;-)

aaaa...i wkłada jeszcze naczynia do zmywarki+ włącza i wyłącza zmywarkę i opróżnia ją:-D choć ja wole opróżniac bo on mi potem burdel w szafce zrobi:-) ...a robi burdel bo ma problem z kwadratowymi talerzykami (bo je tak nieintuicyjnie trzeba układać:-) ) ...od razu pochwalę się wam zestawem na który długo polowałam:-D i tam są te talerzyki:-D

Zobacz załącznik 278441
Futrzakowa, mów zaraz jak ojcu, jakiej firmy ten zestaw ewentualnie gdzie to kupić. Muszę go mieć!!!

sprowadzałam bezposrednio od producenta http://twopeople.pl -> można od nich bezpośrednio gdy zamówienie jest powyżej 1000zł i kubki/talerzyki zamawia się w wielokrotności 6 ... wynalazałam ten zestaw w hurtowni gdańskiej jednak... kompletując zestaw w hurtowni wyszło mi 2500, a od producenta 1400 :-) ...skompletowałam mega zestaw na 12 osób ...

polecam tą stronę...jeśli ktoś lubi japońsko wyglądającą ceramikę...jak dla mnie rzeczy tam są boskie :-D

a na tej stronie są różne mniejsze zestawiki w tym twopeople... oczywiście wychodzi drożej ... ale nie wszyscy kompletują całość http://sklep-upominki.pl/

Ostatnia edycja:
To ja też mam dobrego męża. Wstaje wcześniej odemnie bo spać nie może. Budzi mnie już na gotowe śniadanie i jak wstanę to już posprzątane, bułeczki kupione, pranie nastawione;) a ja tylko rozwieszam, obiad często razem robimy hehe żyć nie umierać;) nawet sobie sam prasuje bo wie że ja tego nie lubię;)
Od środy zaczyna nową pracę to będę musiała trochę ja zrobić hehe, bo wstyd jak w domu będę siedzieć a mąż przyjedzie o 16:30 i jeszcze będzie gotować...

Ja od ojca dostałam w maju chlebak hahaha

reklama
Do góry