Marta1981
Rodzyneczka
Ewi, zjeżdżają ale zajęci ;-).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hehehe:-) niech się mama nie odzywa!
Ewi, Ty sobie wyobraź, że mi moja św. matka od poniedziałku prasuje. A zejdzie jej pewnie jeszcze do soboty. Ale ja dopiero po wstawieniu szaf do nowego mieszkania jestem i na tą okoliczność uprałam KAŻDĄ JEDNĄ RZECZ, JAKĄ MIELIŚMY. Każdą!!!Dziewczyny pożyczcie mi tą mamuśkę co tak prasuje na jeden dzień! Nie lubię prasować a kupa ubrań wielka czeka...
Malina przez Ciebie właśnie siedzę z wielkim talerzem frytek i się objadam
Malinuś rodzina bliska a i przyda mi się ktoś do pomocy przy młodych;-). Chłopak wczoraj się dowiedział o przeniesieniu do Lublina z Tychów.
A ja nic nie muszę prasować. Mam pralkę, która nie robi nawet jednego zagniecenia na koszuli taki fajny program ma, potem ładnie rozwieszam na wieszaku i jak spod żelazka. Prasuję jak mi się w szafie coś wygniecieDziewczyny pożyczcie mi tą mamuśkę co tak prasuje na jeden dzień! Nie lubię prasować a kupa ubrań wielka czeka...
Podpisuję się wszystkimi czterema kończynami!!! Wreszcie przyda się mój puchnący w komputerze folder "POKÓJ_FASOLKA"