K
koncia
Gość
Powrocilam ale drzemka nic mi nie dala:-(
Ja tez musze odwiedzic sadyste ale dopiero w pazdzierniku bo wtedy lece do Polski.
Macie jakis pomysl na wykorzystanie sera bialego mam cala kostke ktora jutro sie przeterminuje i musze ja wykorzystac a mialy byc pierogi tylko teraz to ja nie mam sily na pierogi.
Ja codziennie jem kanapki z twarożkiem i pomidorem i powiem szczerze, że po nabiale najmniej mnie mdli, więc uwielbiam go rano i wieczorem. Polecam też kluski serowe, polane masełkiem lub śmietaną i posypane cukrem. Pychota!
Musze dokonczyc obiad...ale mi sie nie chce , wiec pewnie spaghetti bedzie bezmiesne... Bo czekam na to, zeby sie miecho rozmrozilo, a nie chce niestety. Mam super sosik juz zrobiony, serowo-pomidorowy (smakuje jak kupny dolmio troszke, ale bogatszy )
Też czasem zapomnę odmrozić mięsko, jeśli jest mielone, to szybko odmrozisz je na patelni, obracając od czasu do czasu i odkrawając podsmażone kawałeczki;-) Polecam też dodać do sosu listki mrożonego szpinaku. Nawet jeśli nie jesteś miłośniczką szpinaku, to talerz wygląda przepięknie i smakuje niesamowicie! A do tego jest zdrowy dla nas ciężarówek