reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Witam marcóweczki :happy: ale dziś jestem ospała, ruszam się jak mucha w smole, musiałam sobie kawkę machnąć, choć staram się nie pijać. Muszę skoczyć do sklepu po parę niezbędników ciężarówki, głównie po ogórki kiszone :-p

Koncia a bierzesz luteine albo inne leki ?? Mi wyszedł zły mocz, i kazał wieczorem jeden dzien nie brac... nie wziełam i wszystkie wyniki wyszły ok ;)

Nie biorę żadnych leków, jedynie suplement i DHA :happy:
A i fajne te babulinki pod krzyżem :rolleyes:

reklama
ale sie z rana usmiałam nie ma to jak wejśc tutaj i poprawic sobie humorek ale miejmy nadzieje że takich ekscesów jak najmniej bedzie
dzisiaj zaczynamy 11 tydz jeszce tylko 29 i maleństwo bedzie z nami:)
a wczoraj położyłam sie na lewym boku a mały chyba sobie śmignał tuz przy skórze po prawej stronie i jak położylismy z emem rece to było czuc jak szybko bije mu serdunio juz 2 raz sie tak zdarzyło kiedys z rana też go poczulismy na samym dole brzucha gdybym tylko ja to czuła to bym stwierdziła że se wkrecam ale m tez bardzo dokładnie to czuł:) cudne uczucie jeszcze tylko tydzień i zobaczymy naszego szkraba rozrabiake

Witajcie z rana dziewczyny (ale mi rano prawie południe).. Buu jaka dzis u mnie wietrzna pogoda. Upalne lato z dnai na dzień przemieniło się w straszną jesień :)

papciarkowa super że poczułaś już swoje maleństwo. Zazdroszczę. Ale może i ja poczujęcoś niedługo. W końcu to już połowa 12-stego tygodnia :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
papciarkowa ja tez czesto czuje jak bije serduszko i raz gdy sie przekrecalam tez poczulam jakby mi cos przelecialo pod palcami myslalam ze mi sie tylko wydaje ale widze ze i Ty tak mialas wiec moze cos w tym jest:)

Witam :-)
U mnie brzydko za oknem,szaro,wietrznie,i chłodno ,o i własnie zaczeło padac,blee:-(
Wczorajszy wieczor i dzisiejsza noc to był koszmar:no:,chwyciły mnie okropne mdłosci,juz byłam gotowa przytulic sie do pana kibelka,na szczescie M zrobił szybko kolacje i troszke mi przeszło,w nocy okropny bol brzucha:-(,prawie nic nie spałam,i jeszcze tak mocno wiało,i pies mi zabrał kołdre i było mi zimno,kazdy ruch przyprawiał mnie o mdłosci:-(,głupie mysli mi po głowie przez to chodziły....Podobno drugi trymestr ma byc lepszy,no cos mi sie nie chce wierzyc:no:
Co do ruchow dzidzi to ja mam takie wrazenie czasem jakby prad mi przez brzuch w srodku przechodził,ciekawe czy to czuje bobasa?
Fifronka Ty sie ciesz ze maz Cie obudził bo jakby sam sie opatrzył i poszedł spac a Ty bys wstawała w nocy np na siusiu to dopiero bys zawału dostała widzac cała chałupe we krwi:-D
Futrzakowa ja tez uwielbiam z rana sie poprzeciagac i niestety ale teraz mam z tym problem bo okropnie mnie ciagnie brzuch i boli wtedy mocno.

No nic,to sie wyzaliłam troszke;-)
Miłego dnia mamuski:-)

Mi też się 2 razy zdawało, że czuję bicie serduszka, ale stwierdziłam, że to za wcześnie, bo strasznie musiałam się wczuć i uznałam, że to może jakaś moja żyła:-D ale za drugim razem chciałam nawet pokazać M, ale zgubiłam trop :unsure: potem szukałam i się macałam przez pół godziny, ale już nie znalazłam :-p

reklama
Dziewczynkiiii papciarkowa i Cornellka ja miałammm wczoraj to samooo ale nie wierzyłam, myslałam ze to nie możliwe, normalnie cały brzuszek mi czułam w srodku skakał , i dotykałam reką mojego brzucha a drugą mojego pulsu i nie mogłam sie połapac hehehe czyli to mozliweeee :)

Do góry