reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

ja też powoli się zbieram:-) szybkie myju myju i do łóżeczka:-) jakbym nie wróciła to dobranoc pasibrzuszki-najbardziej gadatliwe ciężaróweczki na świecie :-D karaluchy pod poduchy! :-D

reklama
Kasiulka ja nie miałam problemu z terminem ale na pierwszym usg gin powiedział ze to 7tydz a za trzy dni inny ginek powiedział ze jego zdaniem 8-9tydz.
Ja tez zmykam spac,dobranoc szczesliwe mamusie,buziak

Dobry wieczór :-) widzę, że wszystkie już spać zmykają, a ja dopiero postanowiłam się dzisiaj przywitać :-p Od dwóch dni jestem bardzo zmęczona, czuję się beznadziejnie :no: najchętniej bym spała, ale niestety tak się nie da :-p

W czwartek mam pierwsze USG i mam troszeczkę stresa :szok:
Od wczoraj coś mnie kłuje w podbrzuszu, centralnie na środku , mam nadzieje, że to nic złego :-( słyszałam, że po bokach to może kłuć a na środku to nie za dobrze :no: czy któraś też tak ma ?

Pozdrawiam i życzę słodkich snów

Agnes mnie kłuje w różnych miejscach z różna siłą. też się tym wszystkim przejmuję, ale ginek dzisiaj stwierdził, ze to wszystko normalne, macica się rozszerza, brzuszek rośnie, co musi z sobą nieść jakieś konsekwencje..nie denerwuj się:)

co do kłucia ...to najgorszy ból jakiego doświadczam (oprócz cholernego biustu oczywiście:-) ) to głównie z rana jak jeszcze leżę...i się przebudzam... i się przeciągam... i jak się konkretnie przeciągnę...to meeega boli...nie próbujcie jeśli nie musicie:-)

Scarletka i Bosonózka...cieszę się razem z Wami !!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo bardzo!!!!!!!!!!! ;D

Niestety ja dzisiaj mam maxa..i chyba już nic mi nie pozostało jak przytulić się do podusi....

Kochane moje śpijcie dobrze i kolorowych snów i bez koszmarów Scarletka!!! Do jutra ;)

reklama
Cześć dziewczyny.
O chyba jestem pierwsza dzisiaj:-)
Tak wcześnie mi się wczoraj padło, że już się wyspałam i mimo wolnego wstałam o 7:szok:
Życzę wszystkim mamusiom miłego dnia. U mnie piękny dzień się zapowiada, trzeba się gdzieś ruszyć. Niestety raczej to będzie rajd po sklepach, niż pobyt na łonie natury, i to na dodatek budowlanych:-(

Do góry