reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

ona ja juz sie smieje( jak ktos pyta jak my sobie poradzimy) ze bede siedziec od 5 rano w mopsie i czekac na zapomoge :)
fifronka wspołczuje,teraz jest tak ciezko z kredytami i sa duzo drozsze mieszkania,my bralismy jak było o połowe taniej takze mamy rate 600zł a znajomi co teraz biora takie same metraze to płaca ponad 1000zł,masakra.Mimo wszystko my jestesmy ogromnie dumni ze mamy własne m ,za własne pieniadze,bez niczyjej pomocy,a nikt nie wierzył ze nam sie uda.

Tak jak u Nas... tyle ze nawet pomoc by nie pomogła hehe najpierw trzebaby było sprzedac hipoteke zeby dostac zapomoge :p hehe , jest ciezko ale damy chyba rade :) Mam nadzieje ze jak nie długo otworze już swoj Salon Fryzjerski to nam się po lepszy oby nie po gorszy ... hehe tfu tfu tfu :)

reklama
ona ja juz sie smieje( jak ktos pyta jak my sobie poradzimy) ze bede siedziec od 5 rano w mopsie i czekac na zapomoge :)
fifronka wspołczuje,teraz jest tak ciezko z kredytami i sa duzo drozsze mieszkania,my bralismy jak było o połowe taniej takze mamy rate 600zł a znajomi co teraz biora takie same metraze to płaca ponad 1000zł,masakra.Mimo wszystko my jestesmy ogromnie dumni ze mamy własne m ,za własne pieniadze,bez niczyjej pomocy,a nikt nie wierzył ze nam sie uda.

i tak trzymac kochana nie ma to jak samodzielnosc..............

a tak wogole to witam mnie sie fryty w pierarniku pieką i kotleciki z surówką zyczenie córci;-)

nareszcie piekna pogoda nie pada heeheh ja wizyte mam w czwartek i tylko serdszko usłysze nic wiecej..........usg w polowie wrzesnia................

pozdrawiam kochane i lece obiad dokonczyc i pozniej praca;-)))

ona to ja przyjde pracowac do Ciebie bo tez fryzjerka jestem ;)
PINKA usłyszec serduszko to połowa sukcesu,bedzie super zobaczysz.

Cośśś Ty Olciaaa ?? Fajniutko , powiem Ci ze na pewno odrazu bede chciała miec kogos ale nie pracownice tylko niech sobie dzierzawi i ma swoje ;) Nie lubie rządzic ludzmi ...a pracujesz teraz??

no tylko ze my kupowalismy chyba z szesc lat temu i to dziure w ziemi ,no i we frankach mamy
Pracuje od 10 lat w tym samym miejscu ale niestety od 7tyg ciazy musiałam isc na l4,i juz nie mam po co tam wracac
ona jak mozna wiedziec to skad jestes?

Ostatnia edycja:

Ola, katjusza
- zakładamy klub starych d...p? Ja z was może jeszcze najmłodsza, ale 28 lat też nie w kij dmuchał, a dziecko pierwsze dopiero. Ciotki to już podpytywały, czy ja aby mogę jeszcze mieć?

ja to w takiej samej sytuacji wiekowo - dzieciatej jak bosonóżka... ale tematy dzieci urywałam krótko bo ja poprostu nienawidzę jak ktos chce wpinac nos w nieswoje sprawy...i plotkuje na tak intymne tematy.... goshhhhhhhhhhh kajsdhadaduyxbkj^%^%$DSdg !!! :-) większość się nauczyła po za dziadkiem mojego m. - on cały czas powtarzał że chciałby byc pradziadkiem i kierował to do mnie i m - a ja odpowiadałam że ma 3 wnuków i 3 wnuczki a nie tylko jednego więc ode mnie niech sie odstosunkuje (oczywiście mu delikatniej to przekazywałam - w końcu to dziadek:-) )

reklama
no tylko ze my kupowalismy chyba z szesc lat temu i to dziure w ziemi ,no i we frankach mamy
Pracuje od 10 lat w tym samym miejscu ale niestety od 7tyg ciazy musiałam isc na l4,i juz nie mam po co tam wracac
ona jak mozna wiedziec to skad jestes?

Ola jestem z Opola... to musisz miec super szefową ze pracujesz 10 lat w jednym miejscu.... ja pracuje prawie 3 lata w jednym, teraz jestem na zwolnieniu L4, i mysle ze tam nie wróce , ja od 5tc jestem na L4 a na wiesc o ciazy moja szefowa wpadła w szał, a wiedziała od 4 mc-y ze sie staramy... brak słow...

Do góry