reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
A tak w ogóle dziewczyny to mam pytanie, czy to Wasze pierwsze dzidzie i w jakim jesteście wieku :)? Bo jeśli chodzi o mnie to będzie moje pierwsze maleństwo a mam prawie 24 lata :)

Milenka ja tez mam 24 lata i bedzie to Nasze 1 wsze dzieciątko ;) a dziewczyny na ogól mają wpisane w suwaczkach ze mają jeszcze córcie lub synka i ile latek ;)

hej :)

wlasnie bigos gotuje, bo obiecalam mezowi :tak:

wizyta umowiona na sobote, mam nadzieje,ze mojemu praca nie wypadnie.

ona ja ci juz chyba pisalam o konflikcie wczesniej.
Nie wiem jak jest w polsce (wiec moze ktos inny ci powie) ale ja tutaj nie mialam sprawdzanych przeciwcial co miesiac. No ,ale w pierwszej ciazy jest bardzo male ryzyko.
A teraz nie wiem, bo w sumie przy drugiej konfliktowej ciazy to chyba powinnam miec,a poki co moja pierwsza wizyta u poloznej bedzie dopiero 16 wrzesnia, zobaczymy co mi powie.

milenka mi tez w listopadzie stuknie 24, ale to bedzie moje drugie dziecko, mam juz 2 letniego synka :) a tak jak futrzakowa napisala, zajrzyj do spisu mam, tam wszystko jest :tak:

witam sie i ja dopiero teraz wizyta w urzedzie do najlepszych nie należała oczywiscie twierdza że nic mi sie nie nalezy czyli spowrotem do radcy prawnego kurde ile trzeba sie nalatać
nie mam siły dzisiaj na nic klapłabym na wyrko i wstała jutro ale chyba nie dam rady bo musze isc po tate bo biedny swojej kasy sam nie wypłaci miłego dnia dziewuszki

Ruda86 nie pamietałam , ale tez sie dowiem jak pojde 13stego moze zleci jakies kolejne badania... dziekuje za odp.

Własnie zajadam sie pomidorkową z ryzem... Futrzakowa oki to sie odgrzeje :D Fifronka spagetti tez bym nie pogardziła ;)

reklama
Fifronka nie zazdroszcze,bidna Ty i ja;-)
Milenka jak widac z mojego nicku to ja stara d..a jestem,30 na karku i pierwsza ciaza:-)

Ola, katjusza
- zakładamy klub starych d...p? Ja z was może jeszcze najmłodsza, ale 28 lat też nie w kij dmuchał, a dziecko pierwsze dopiero. Ciotki to już podpytywały, czy ja aby mogę jeszcze mieć?

Do góry