reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Witam dziewczynki i fasolinki

Ja już po śniadanku, ale przyszłam pomarudzić, bo widzę, że i wy dziś w nocy latałyście do kibelka. Ja na szczęście zaledwie trzy razy ale wcześniej zasnąć nie mogłam bo mnie głowa okropnie bolała i mdłości mnie dopadły. Dziś tez lekki ból głowy z rana, ale może to przez pogodę. Wypiję zaraz słabiutką kawkę i biorę się do sprzątania. Nie chce mi się, ale sobie postanowiłam i już!

Trzymam kciukasy za Wasze wizyty &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ahhh miałam pytać: mam mieć wnet usg to pierwsze podstawowe 11-13 tc. No i mi termin się zapisał na 14tc1dc. Czy to będzie jakiś duży problem? Któraś może wie?

reklama
Dziewczynki a wiecie moze czy jezeli ja mam ten konflikt serologiczny to nie powinnam miec sprawdzanych przeciwciał co miesiąc?? i wogole kolejne badania są w 2gim trymestrze?? czy kiedy bo miałam poki co te podstawowe na początku...
:sorry2:

Ona...he, w każdym bądź razie jest to to , czego Ci NIE życzę ;D
A co do teko konfliktu to nie mam pojęcia jak to jest, ale na pewno któraś tu Ci pomoże..

Yenn
...ja też mam nawet w 14tc4dc więc myślę,że nie jest to problem... będzie dobrze ;)

Czesc wszystkim:-)
Kolejny nudny dzien,z dzisiejszych rozrywek czeka mnie wizyta u kardiologa i robienie obiadu,dzis beda gołabki:-)
Pogoda szaleje,troszke chłodniej i mocno wieje,podobno znowu na popołudnie zapowiadaja ulewy.
Oczywiscie jak mi sie fajnie spało to o 8 rano jakis id....ota:angry: trzepał dywan i sie obudziłam,no to juz musiałam isc siusiu a potem to juz zasnac nie mogłam:no:
Miłego dzionka kochane mamuski:-)

to ja ci zazdroszczę, że tylko dywan trzepał. u mnie jakiś ch....... DEBIL zaczął o 7.30 trąbić klaksonem. w dodatku takim o sporej ilości decybeli. jakas ciężarówa to była.

Yenn witaj w klubie. Widzę, że wczoraj męczyło Cię to samo co mnie :) też mnie mdłości dopadły od bólu głowy

A tak w ogóle dziewczyny to mam pytanie, czy to Wasze pierwsze dzidzie i w jakim jesteście wieku :)? Bo jeśli chodzi o mnie to będzie moje pierwsze maleństwo a mam prawie 24 lata :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry