reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Witam dziewczynki i fasolinki

Ja już po śniadanku, ale przyszłam pomarudzić, bo widzę, że i wy dziś w nocy latałyście do kibelka. Ja na szczęście zaledwie trzy razy ale wcześniej zasnąć nie mogłam bo mnie głowa okropnie bolała i mdłości mnie dopadły. Dziś tez lekki ból głowy z rana, ale może to przez pogodę. Wypiję zaraz słabiutką kawkę i biorę się do sprzątania. Nie chce mi się, ale sobie postanowiłam i już!

Trzymam kciukasy za Wasze wizyty &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ahhh miałam pytać: mam mieć wnet usg to pierwsze podstawowe 11-13 tc. No i mi termin się zapisał na 14tc1dc. Czy to będzie jakiś duży problem? Któraś może wie?

reklama
Dziewczynki a wiecie moze czy jezeli ja mam ten konflikt serologiczny to nie powinnam miec sprawdzanych przeciwciał co miesiąc?? i wogole kolejne badania są w 2gim trymestrze?? czy kiedy bo miałam poki co te podstawowe na początku...
:sorry2:

Ona...he, w każdym bądź razie jest to to , czego Ci NIE życzę ;D
A co do teko konfliktu to nie mam pojęcia jak to jest, ale na pewno któraś tu Ci pomoże..

Yenn
...ja też mam nawet w 14tc4dc więc myślę,że nie jest to problem... będzie dobrze ;)

Czesc wszystkim:-)
Kolejny nudny dzien,z dzisiejszych rozrywek czeka mnie wizyta u kardiologa i robienie obiadu,dzis beda gołabki:-)
Pogoda szaleje,troszke chłodniej i mocno wieje,podobno znowu na popołudnie zapowiadaja ulewy.
Oczywiscie jak mi sie fajnie spało to o 8 rano jakis id....ota:angry: trzepał dywan i sie obudziłam,no to juz musiałam isc siusiu a potem to juz zasnac nie mogłam:no:
Miłego dzionka kochane mamuski:-)

to ja ci zazdroszczę, że tylko dywan trzepał. u mnie jakiś ch....... DEBIL zaczął o 7.30 trąbić klaksonem. w dodatku takim o sporej ilości decybeli. jakas ciężarówa to była.

Yenn witaj w klubie. Widzę, że wczoraj męczyło Cię to samo co mnie :) też mnie mdłości dopadły od bólu głowy

A tak w ogóle dziewczyny to mam pytanie, czy to Wasze pierwsze dzidzie i w jakim jesteście wieku :)? Bo jeśli chodzi o mnie to będzie moje pierwsze maleństwo a mam prawie 24 lata :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry