reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Milenka wszystko zalezy od fasonu sukienki,dobra krawcowa zrobi cuda jak trzeba,a buty ubierzesz do koscioła i na pierwszy taniec a potem wskoczysz w trampki ;)
ps
zrob sobie suwaczek bo tak pusto u Ciebie:)

reklama
Milenka..jestem za co do suwaczka, bo tak jakoś pusto...a co do obuwia i sukni to spokojnie, tak jak mówi Ola krawcowe z salonów zrobią wszystko tak, abyś była w tym dniu szczęśliwa!!;)

Jest taka stronka "suwaczek.pl" , tam zrób sobie suwaczek a później wejdź w swój profil,następnie w panel kontrolny ( tak samo na górze, w prawym rogu) i następnie po lewej stronie będziesz miała "edytuj sygnaturę " i tam trzeba wkleić ten link suwaczka i zrobić zapisz ;) dasz radę!!

Ja uciekam póki co ! Pozdrawiam wszystkie!!!! ;D

czołem icężarne;-))

ja dzis umieram wszystko mnie boli od rana brzuch plecy szok normalnie niech juz sie to wszytsko rozejdzie powiekszy czy co tam zey juz tak nie bolało,cos czuje ze znów porod z bolami krzyzowymi bedzie;-((((

pozdrawiam was cieplutko

reklama
Pinka rozumiem Cie doskonale ,ja to miałam ze dwa dni temu,tak mnie bolało ze az sie wystraszyłam i przelezałam całe popołudnie.Trzymaj sie kochana,jutro bedzie lepiej.

Do góry