reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Milenka wszystko zalezy od fasonu sukienki,dobra krawcowa zrobi cuda jak trzeba,a buty ubierzesz do koscioła i na pierwszy taniec a potem wskoczysz w trampki ;)
ps
zrob sobie suwaczek bo tak pusto u Ciebie:)

reklama
Milenka..jestem za co do suwaczka, bo tak jakoś pusto...a co do obuwia i sukni to spokojnie, tak jak mówi Ola krawcowe z salonów zrobią wszystko tak, abyś była w tym dniu szczęśliwa!!;)

Jest taka stronka "suwaczek.pl" , tam zrób sobie suwaczek a później wejdź w swój profil,następnie w panel kontrolny ( tak samo na górze, w prawym rogu) i następnie po lewej stronie będziesz miała "edytuj sygnaturę " i tam trzeba wkleić ten link suwaczka i zrobić zapisz ;) dasz radę!!

Ja uciekam póki co ! Pozdrawiam wszystkie!!!! ;D

czołem icężarne;-))

ja dzis umieram wszystko mnie boli od rana brzuch plecy szok normalnie niech juz sie to wszytsko rozejdzie powiekszy czy co tam zey juz tak nie bolało,cos czuje ze znów porod z bolami krzyzowymi bedzie;-((((

pozdrawiam was cieplutko

reklama
Pinka rozumiem Cie doskonale ,ja to miałam ze dwa dni temu,tak mnie bolało ze az sie wystraszyłam i przelezałam całe popołudnie.Trzymaj sie kochana,jutro bedzie lepiej.

Do góry