reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
To kochana chyba nie na oligo byłaś, bo inaczej Kostrzewski kojarzyłby Ci się tylko i wyłącznie ze starszym inteligentnym i nieco złosliwym panem od psychologii niepełnosprawnych intelektualnie i przede wszystkim z mego egazaminami trwającymi ok 5 godzin (20 obszernych pytań), do których trzeba było zakuwac jak dziki osioł:tak: A to na APSie dośc niespotykane, prawda?

Ale wychodzi na to, ze spotykałysmy sie na uczelni:-)
A nie mieszkałaś przypadkiem w akademikach na Jelonkach?:-D

Dmuchawiec na 100% skończyłam oligo tylko zaocznie - może stąd ta rozbierzność. Studiowałam zaocznie z wyboru - w ogóle nie starałam się na dzienne - założyłlam, że na zaocznych mam większe pole wyboru tego co chcę dokładniej doczetać, a tego co muszę - i rzeczywiście tak było.
Kostrzewskiego chyba już kojarzę, ale miałam z nim pozytywne doświadczenia.

Mapa gotowa, jesli ktos chce sie na niej znalezc niech wysle do mnie informacje o miescie w ktorym miescie (jezeli sa 2 takie same nazwy miejscowosci to jeszcze wojewodztwo :) )

Tak to wyglada:
Marcjancki 2011 - Mapy Google

to chyba jedna osoba musi wpisywać nasze lokalizacje na ta mapkę...czy tak? :-) bo w takim razie mogłabys nas powpisywać na ta mapkę..a dane zaczerpnąć ze spisu marcóweczek :-)

reklama
Do góry