Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To kochana chyba nie na oligo byłaś, bo inaczej Kostrzewski kojarzyłby Ci się tylko i wyłącznie ze starszym inteligentnym i nieco złosliwym panem od psychologii niepełnosprawnych intelektualnie i przede wszystkim z mego egazaminami trwającymi ok 5 godzin (20 obszernych pytań), do których trzeba było zakuwac jak dziki osioł A to na APSie dośc niespotykane, prawda?
Ale wychodzi na to, ze spotykałysmy sie na uczelni:-)
A nie mieszkałaś przypadkiem w akademikach na Jelonkach?
Milenka my mieszkamy w Gdyni(w Gdansku maz pracuje),a Ty skad jestes?ola.80 to widzę, że niedaleko siebie mieszkamy wy tu tak o tych frytkach, że ja też bym sobie zjadła a do 17 w pracy... ale chyba po pracy kupie sobie ogromny worek w Biedronce
Mapa gotowa, jesli ktos chce sie na niej znalezc niech wysle do mnie informacje o miescie w ktorym miescie (jezeli sa 2 takie same nazwy miejscowosci to jeszcze wojewodztwo )
Tak to wyglada:
Marcjancki 2011 - Mapy Google
ola.80 a ja z Elbląga czyli stosunkowo niedaleko