reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Hej dziewczyny :) aneta9981 nie zazdroszczę tych mdłości. Ja póki co nie mam z nimi problemmu, a że już połowa 11-stego tygodnia za mną więc mam nadzieję, że już mnie nie dopadną ....

reklama
Aneta, biedulko, współczuję!

Sabrina
, fajny z Ciebie twardziel! Tak trzymaj!!!

Mim, na przeziębienie polecam napój cytrynowo-miodowo-imbirowy. Świeży imbir w plasterkach zalewa się mocno ciepłą wodą, po lekkim przestudzeniu dodaje miód i masę soku z cytryny. Cytryna to wiadomo - witaminka c, miód wzmacnia, a imbir działa jak naturalny antybiotyk. I pomaga trochę na mdłości, co u większości ciężarówek jest mile widziane.

Aaaa, a na przepisy podrzuciłam 2 przepisy na makarony - oba szybciutkie, oba pyszne, jeden nawet dość zdrowy.

Mim - wiedziałam, ze jestes "swoja" babka:tak: Ludzie z Apsu maja cos wspólnego. Ja robiłam oligo rocznik 2002-2007. Z Kostrzewskim miałas zajecia?

No ja juz cała pake chipsów zeżarłam:confused2: Ładnie...

Ależżżżż mnie mdliiiiiiiiiiii jenyyyyy.... bleee....

Futrzakowa ja Ci powiem ze Twoja psiuńka mogła by być superrrr ziomalkiem dla mojego * olbrzyma * :p :D Na pewno by się pokochali :)))) hehe Już wstawiam :p czyż nie uważacie :p:p??:-):rofl2:

Mi studiowanie zajęło dłużej, bo z przerwą. Zaczynałam chyba w 2001, a kończyłam w 2008.
Coś mówi mi nazwisko Kostrzewski, ale nie mogę przypomnieć sobie.

To kochana chyba nie na oligo byłaś, bo inaczej Kostrzewski kojarzyłby Ci się tylko i wyłącznie ze starszym inteligentnym i nieco złosliwym panem od psychologii niepełnosprawnych intelektualnie i przede wszystkim z mego egazaminami trwającymi ok 5 godzin (20 obszernych pytań), do których trzeba było zakuwac jak dziki osioł:tak: A to na APSie dośc niespotykane, prawda?

Ale wychodzi na to, ze spotykałysmy sie na uczelni:-)
A nie mieszkałaś przypadkiem w akademikach na Jelonkach?:-D

Psiapsióła wpada na fryty ;) Sama bym nie jadła, za duże wyrzuty sumienia hahahaha
A ona kochana jest, bo nie za bardzo jej pasowało, ale przyjdzie, a ja nie wytrzymałabym do powrotu małża o 17:30 :p
Fryty raz! Zaraz!

reklama
hej:)
Pastela taki rozowy?bo ja kupilam sobie ale balsam mam nadzieje ze bedzie dzialal chociaz ja leniwa i nie chce mi sie smarowac:p
różowy to stare opakowanie teraz jest w nowej szacie ;) ale to pewnie to samo, balsamów tez nie używalam, ale oliwka cuda dzialała więc codziennie będę się natłuszczać - nie pozostal mi żaden rozstęp na brzuchu, choć pod koniec ciąży skóra byłam fioletowa i prawie pękała...

A na ból w krzyzu i rwę dobre sa codzienne ćwiczenia- naprawde. Mnie w pierwsze jciązy to ak doskwierało, ze nie,mogłam sie ruszac. Ale gdy ćwiczyłam codziennie tzw koci grzbiet i inne cwiczonka, było duuuużo lepiej:tak:

acha to super, czyli ruszam na dwór ponosić trochę kostek siana dla koników :) dzięki

co dziś na obiad? nic mi się nie chce, ale mam pałki kurczaka w lodówce to pewnie upiekę w worku w piekarniku + frytki lub ziemniaki zalezy ile będę miala czasu po spacerku ;)
pa

Do góry