reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Cze Dziewczyny
Boli mnie brzuch od wczoraj jakbym miała @ od czego to ????
Boli mnie brzuch od wczoraj jakbym miała @ od czego to ????
bo i tak moja dieta do jakiś specjalnie zdrowych nie należy:-( nie dość że na wymyślne dania nie mam siły to większość mi nie smakuje:-( zaraz się popłaczę
Kochana dzięki, że to napisałaś, normalnie po stopach zaraz będę Cię całować ( Ja się tu wśród Was czułam jak jakiś niedorozwój kulinarny, strogonoff, jakieś ryże chińskie, i te wszystkie inne wykfintne jedzonka - a ze mnie taka marna kucharka :/ Cieszę się jak mi wyjdzie kurczak De volaile czy zrazy to u nas prawdziwe święto.. Normalnie nie chce mi się.. Nie umiem takich rzeczy robić w pół godziny, dla mnie to zawsze dwie godziny przy garach.. A przy tym wszystkim jeszcze średnio zdrowe mi się wydaje moje "gotowanie".. Mam nadzieję, że jak pójde na zwolnienie pod koniec ciąży to się trochę podciągnę w kulinariach
Fifronka i na pewno byś się wyspała w takiej robocie hihihi
Poziomka czasem przy jajeczkowaniu boli brzucho jak na okres
futrzakowa
yea! to ja!
malinaa - ja może i gotować potrafię ale praca a teraz jeszcze straszliwa senność... ehhh... powinnam kulinarnie dbać o siebie ... a tu wszystko pod górę... :/
hej
Pastela taki rozowy?bo ja kupilam sobie ale balsam mam nadzieje ze bedzie dzialal chociaz ja leniwa i nie chce mi sie smarowac
Poziomki mnie tak brzuch bolal jak sie fasolka zagniezdzala tak ze myslalam ze umre zwijalam sie z bolu wiec moze to to?
Malina ja gotowac tez nie umiema i zdrowo sie nie oddzywiam bo ciagle mam ochote na cos nie zdrowego
wyciagle o frytkach az mi sie onich myslec nie chce ale to dobrze zawsze mniej kalorii za to pizza mrozona za mna chodzi hehe nie wiem czemu mrozona akurat
Pastela taki rozowy?bo ja kupilam sobie ale balsam mam nadzieje ze bedzie dzialal chociaz ja leniwa i nie chce mi sie smarowac
Poziomki mnie tak brzuch bolal jak sie fasolka zagniezdzala tak ze myslalam ze umre zwijalam sie z bolu wiec moze to to?
Malina ja gotowac tez nie umiema i zdrowo sie nie oddzywiam bo ciagle mam ochote na cos nie zdrowego
wyciagle o frytkach az mi sie onich myslec nie chce ale to dobrze zawsze mniej kalorii za to pizza mrozona za mna chodzi hehe nie wiem czemu mrozona akurat
Ostatnia edycja:
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Futrzakowa zmieniłaś avatarek? Ten różowy futrzaczek był super!
Przez te Wasze frytki poleciałam kupic sobie chipsy! (mrozonych frytek ni e lubie, a nie mam teraz czasu ziemniaczków obierac i kroić). I zjadłam juz pół paczki...
Normalnie chipsy to moje utrapienie. Wiem, ze to swiństwo, ale nie moge sie powstrzymać.
A na ból w krzyzu i rwę dobre sa codzienne ćwiczenia- naprawde. Mnie w pierwsze jciązy to ak doskwierało, ze nie,mogłam sie ruszac. Ale gdy ćwiczyłam codziennie tzw koci grzbiet i inne cwiczonka, było duuuużo lepiej
Przez te Wasze frytki poleciałam kupic sobie chipsy! (mrozonych frytek ni e lubie, a nie mam teraz czasu ziemniaczków obierac i kroić). I zjadłam juz pół paczki...
Normalnie chipsy to moje utrapienie. Wiem, ze to swiństwo, ale nie moge sie powstrzymać.
A na ból w krzyzu i rwę dobre sa codzienne ćwiczenia- naprawde. Mnie w pierwsze jciązy to ak doskwierało, ze nie,mogłam sie ruszac. Ale gdy ćwiczyłam codziennie tzw koci grzbiet i inne cwiczonka, było duuuużo lepiej
ja też nie należę do tych gotujących. czasami, od święta coś przygotuję, a tak to najprostsze spagetti albo schabowe. jak jestem u rodziców to jakaś zapiekanka (u siebie niestety nie mam piekarnika, więc wielu potraw po prostu nie mam jak przygotować). no i niestety uwielbiam fastfoody...
I ja sie witam serdecznie:-)
Piekny dzien dzisiaj,słoneczko,wiaterek i tylko 20stopni
Dzis nawet w nocy nie wstawałam,dopiero rano jak m szedł do pracy to juz musiałam siusiu i cos jeszcze,i spowrotem do wyrka;-).Wstałam po 9 zjadłam 4 kanapeczki jak zwykle,spacerek z grubasem,moze sie zaraz połoze koło niego na drzemke,hihi.Potem znowu trzeba robic obiad a tak mi sie nie chce,dobrze ze kotleciki gotowe od tesciow wczoraj przyszły;-).
Nudzi mnie to siedzenie w domu a przez to mam jeszcze wiekszego lenia,ech
Miłego dnia dziewuszki:-)
Futrzakowa sliczny ten Twoj francuzik w awatarku.
Piekny dzien dzisiaj,słoneczko,wiaterek i tylko 20stopni
Dzis nawet w nocy nie wstawałam,dopiero rano jak m szedł do pracy to juz musiałam siusiu i cos jeszcze,i spowrotem do wyrka;-).Wstałam po 9 zjadłam 4 kanapeczki jak zwykle,spacerek z grubasem,moze sie zaraz połoze koło niego na drzemke,hihi.Potem znowu trzeba robic obiad a tak mi sie nie chce,dobrze ze kotleciki gotowe od tesciow wczoraj przyszły;-).
Nudzi mnie to siedzenie w domu a przez to mam jeszcze wiekszego lenia,ech
Miłego dnia dziewuszki:-)
Futrzakowa sliczny ten Twoj francuzik w awatarku.
Ostatnia edycja:
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Boli mnie od wczoraj i to dość mocno a no-spa mi się skończyła:/
Ja lubie gotować ale ostatnio cały czas się źle czuje albo nie mam czasu A Wy o takich pysznych rzeczach piszecie
futrzakowa to Twoje bydlątko????
Ja lubie gotować ale ostatnio cały czas się źle czuje albo nie mam czasu A Wy o takich pysznych rzeczach piszecie
futrzakowa to Twoje bydlątko????
reklama