reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
bo i tak moja dieta do jakiś specjalnie zdrowych nie należy:-( nie dość że na wymyślne dania nie mam siły to większość mi nie smakuje:-( zaraz się popłaczę

Kochana dzięki, że to napisałaś, normalnie po stopach zaraz będę Cię całować (;) Ja się tu wśród Was czułam jak jakiś niedorozwój kulinarny, strogonoff, jakieś ryże chińskie, i te wszystkie inne wykfintne jedzonka - a ze mnie taka marna kucharka :/ Cieszę się jak mi wyjdzie kurczak :D De volaile czy zrazy to u nas prawdziwe święto.. Normalnie nie chce mi się.. Nie umiem takich rzeczy robić w pół godziny, dla mnie to zawsze dwie godziny przy garach.. A przy tym wszystkim jeszcze średnio zdrowe mi się wydaje moje "gotowanie".. Mam nadzieję, że jak pójde na zwolnienie pod koniec ciąży to się trochę podciągnę w kulinariach ;)

Fifronka i na pewno byś się wyspała w takiej robocie hihihi

Poziomka czasem przy jajeczkowaniu boli brzucho jak na okres :)

malinaa - ja może i gotować potrafię ale praca a teraz jeszcze straszliwa senność... ehhh... powinnam kulinarnie dbać o siebie ... a tu wszystko pod górę... :/

hej:)

Pastela taki rozowy?bo ja kupilam sobie ale balsam mam nadzieje ze bedzie dzialal chociaz ja leniwa i nie chce mi sie smarowac:p

Poziomki mnie tak brzuch bolal jak sie fasolka zagniezdzala tak ze myslalam ze umre zwijalam sie z bolu wiec moze to to?

Malina ja gotowac tez nie umiem:)a i zdrowo sie nie oddzywiam bo ciagle mam ochote na cos nie zdrowego

wyciagle o frytkach az mi sie onich myslec nie chce ale to dobrze zawsze mniej kalorii za to pizza mrozona za mna chodzi hehe nie wiem czemu mrozona akurat:p

Ostatnia edycja:
Futrzakowa zmieniłaś avatarek? Ten różowy futrzaczek był super!:tak:

Przez te Wasze frytki poleciałam kupic sobie chipsy!:angry: (mrozonych frytek ni e lubie, a nie mam teraz czasu ziemniaczków obierac i kroić). I zjadłam juz pół paczki...:zawstydzona/y:
Normalnie chipsy to moje utrapienie. Wiem, ze to swiństwo, ale nie moge sie powstrzymać.

A na ból w krzyzu i rwę dobre sa codzienne ćwiczenia- naprawde. Mnie w pierwsze jciązy to ak doskwierało, ze nie,mogłam sie ruszac. Ale gdy ćwiczyłam codziennie tzw koci grzbiet i inne cwiczonka, było duuuużo lepiej:tak:

ja też nie należę do tych gotujących. czasami, od święta coś przygotuję, a tak to najprostsze spagetti albo schabowe. jak jestem u rodziców to jakaś zapiekanka (u siebie niestety nie mam piekarnika, więc wielu potraw po prostu nie mam jak przygotować). no i niestety uwielbiam fastfoody... :(

I ja sie witam serdecznie:-)
Piekny dzien dzisiaj,słoneczko,wiaterek i tylko 20stopni:tak:
Dzis nawet w nocy nie wstawałam,dopiero rano jak m szedł do pracy to juz musiałam siusiu i cos jeszcze,i spowrotem do wyrka;-).Wstałam po 9 zjadłam 4 kanapeczki jak zwykle,spacerek z grubasem,moze sie zaraz połoze koło niego na drzemke,hihi.Potem znowu trzeba robic obiad a tak mi sie nie chce,dobrze ze kotleciki gotowe od tesciow wczoraj przyszły;-).
Nudzi mnie to siedzenie w domu a przez to mam jeszcze wiekszego lenia,ech
Miłego dnia dziewuszki:-)

Futrzakowa sliczny ten Twoj francuzik w awatarku.

Ostatnia edycja:
Boli mnie od wczoraj i to dość mocno a no-spa mi się skończyła:/

Ja lubie gotować ale ostatnio cały czas się źle czuje albo nie mam czasu:( A Wy o takich pysznych rzeczach piszecie

futrzakowa to Twoje bydlątko????

reklama
Do góry