reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Hej dziewczyny...

Jestem w pracy, jestem zmęczona... i wstałam lewą nogą ... jestem głodna - a cokolwiek bym nie przyłożyła do ust to mi nie smakuje... i w ogóle jakoś dziś mam dzień narzekania :-D

ola
- suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper:-D

reklama
Witajcie
Mega nie wyspana jestem ,raz mi było zimno raz goąco, później mnie glowa bolała. A teraz nie mam co zjeść , jacie nie chce mi się iść do sklepu a mąż już pojechał do pracy:wściekła/y:

Dzień Dobry!!!!

Super pomsysł z tą mapą:tak:

Nie mam dziś sił na nic,cały czas chce mi sie spać ,a spałam 8 h w nocy....
Chciałabym ,żeby już był marzec...
Apetyt też mi dopisuje i są już tego efekty:crazy: .Będę słonicą niedługo:baffled:

tez juz chce marzec i terz sie nie wyspalam i tez nie wiem co jesc, a lodowka wali jakos (nie zeby bylo w niej cos popsutego) ale umylam naczynia yeaaaaaaaaaaaaah, dzisiaj rano :) a w weekend sprzatanie, bo co maly zdejmie buty to wysypuje TONE piachu.

jezu i nie piszcie o tych bolach glowy bo dostaje psychozy! ja jak mam to takie dwudniowe koszmary i tylko masaz i sex pomagaja hahahaha serio

moj maz ostatnio zrobil spaghetti ze swiezym szpinakiem i lososiem i troszke czosnku MEGA dobre!!!!!!musze tez w weekend cos dobrego zrobic:)

a najbardziej obrzydliwy w tej ciazy mi sie wydaje kurczak beuuuuuut

i dobra moze sie wkrecam, ale co chwile mam jakies mini pryszcze, i wygladam srednio fajnie, a z Olafem normalnie promienna gwiazda od dnia pierwszego ;) z reszta to jest coreczka i kuniec ;) hehhehehe

Ola, świetnie, że wyniki badań w porządku i że żadna z chorób nieaktywna.

Kasieńka, ja też mam lenia, nie chce mi się ruszyć żeby zrobić cokolwiek. Usprawiedliwiam się, że lekarz kazał odpoczywać.

Jutro przychodzi mi firma montować szafy i już jestem przerażona bajzlem, jaki zostawią. Będzie sobota na ogarnięcie sajgonu, bo w niedzielę przyjeżdża do nas moja mama. Po raz pierwszy ma zostać u nas kilka dni, nigdy dotąd nawet nie zanocowała. Pierwszy raz w życiu uległam i pozwoliłam jej przyjechać, żeby pomóc. Przed montażem szaf upraliśmy każdą jedną rzecz, jaka była w domu. Każdą! No i jest kilka ton prasowania. A aktualnie ja + żelazko = słabo mi i zaraz zemdleję. Mam wyrzuty sumienia, bo nigdy nie pozwalałam mamie dotknąć czegokolwiek u mnie. Ale tym razem postanowiłam posłuchać porady z książki: "pozwól sobie pomóc!". No to pozwolę. A moja szalona matka jeszcze się cieszy!

pinka jak córcia? oj biedna musi być i ty razem z nią, ja też przezywam jak mój wymiotuje, tak mi go szkoda:(
agatatje mam nadzieję, że w końcu cię zmogło. nasz nocny mareczku:)
bosonóżka to jak z główką lepiej, zapowiada się inny dzień. moja też na razie nie daje mi popalić
biedna kasienka czuję tu zły humorek hihihihi:) ni przejmuj się, to hormony:)

ja wstałam i czuję jakbym miała dzisiaj więcej sił, oczywiście jem kanapę z serkiem i będę robić na obiad... fryty! a to wszystko przez was hehehe

reklama
Dzień doberek Marcóweczki:) oj co to była za noc.... godz. 1.45 zaleglam w łóżeczku, pół godziny później Hanka zaczęła arię wrzask do godz. 4 !!! po prostu sobie ze mnie i z M robiła żarty - przy zapalonym świetle był uśmiech od ucha do ucha ale gdy tylko lądowała w łóżeczku histeria na całego:(( serce mi się krajało ale musiałam być twarda i nie wyciągać jej z łóżeczka bo zaczęlśimy zauważać że nasza pociecha wymusza płaczem - no i się nie wyspałam

oj te frytki ciągle na Waszych językach - może i ja się dzisiaj skuszę:tak:

Do góry