czesc Dziewczyny, a mnie boli od wczoraj brzuch po lewej stronie ;-( w srode bylam na usg i wszytsko bylo ok a od srody w nocy do dzis lekkie ciagnienie po lewej stronie ni wiem czy to normalne czy powinnam sie martwic. Bol do wytrzymania.
reklama
witam laseczki
ja niedawno wastałam i dobre wiesci od rana kolezanka wreszcie urodziła po 16 godzinach Tomcia ale sie ciesze!!!!!!!!!!!!!
Sabina- współczuje kochana buziaki dla ciebie!!!!!!!!!!!!!!
Scarletka 100 lat dla solenizanta!!!!!!!!!!!!!
u nas za 2 tygodnie imprezka urodzinowa hihihii ja juz mam zadanie od mojego dzieciatka co mam zrobic;-)))
zaraz sniadanie trzeba wciagnąc bo juz mnie ssie i ubrac sie w koncu a potem zobaczymy moze jakis wypad do miasta bo bluzki juz mi sie koncza z dł rekawem a chłodno u nas sie robi;-(((
buziam was
ja niedawno wastałam i dobre wiesci od rana kolezanka wreszcie urodziła po 16 godzinach Tomcia ale sie ciesze!!!!!!!!!!!!!
Sabina- współczuje kochana buziaki dla ciebie!!!!!!!!!!!!!!
Scarletka 100 lat dla solenizanta!!!!!!!!!!!!!
u nas za 2 tygodnie imprezka urodzinowa hihihii ja juz mam zadanie od mojego dzieciatka co mam zrobic;-)))
zaraz sniadanie trzeba wciagnąc bo juz mnie ssie i ubrac sie w koncu a potem zobaczymy moze jakis wypad do miasta bo bluzki juz mi sie koncza z dł rekawem a chłodno u nas sie robi;-(((
buziam was
U siostry mojego małża przez całą ciążę maluch był Czesio Teściowa dostawała białej gorączki, ze nie ma tak mieć na imię, a my wszyscy pękaliśmy ze śmiechu Po narodzinach był tydzień wahania, bo nie wiadomo jak ma mieć na imię.. Pojawił się pomysł NIKODEM, ale wszyscy nadal jakoś nie mogli się odzwyczaić od Czesia A teraz Nikoś jest rocznym rozrabiaką Bardzo szybko się uczy, wszystko pokazuje i naśladuje.. Jak wujek ziewa, jak mysje rączki, jak piesek pije wodę.. a ostatnio pomysłowi wujkowie nauczyli go "gdzie wujek ma chorą główkę" i oczywiście puka się w czoło - faceci są naprawdę jak dzieci!
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Scarletka ani myślę was opuszczać,będę wam dopingować aż do końca :-) 100 lat dla Twojego małego solenizanta :-) !!!!!!
Jua nie martw się, jeśli ból jest znośny, ciągnący i z boku, to podobno jest w porządku, bo wszystko sie rozciąga. Najbardziej trzeba uważać na bóle skurczowe. U ciebie na pewno wszystko jest ok.czesc Dziewczyny, a mnie boli od wczoraj brzuch po lewej stronie ;-( w srode bylam na usg i wszytsko bylo ok a od srody w nocy do dzis lekkie ciagnienie po lewej stronie ni wiem czy to normalne czy powinnam sie martwic. Bol do wytrzymania.
Znalazłam stronkę, na której super opisują każdy tydzień ciąży
http://parenting.pl/portal/teksty/12-tydzien-ciazy-10-tydzien-zaplodnieniowy
http://parenting.pl/portal/teksty/12-tydzien-ciazy-10-tydzien-zaplodnieniowy
H
Harsharani
Gość
Dzien dobry, ja na moment i lece na zakupy.
Olo nie chce rodzenstwa, wczoraj u lekarza bylo duzo bobasow malutkich to sie patrzyl na nie i na mnie, na nie i na mnie... i w koncu zrobil mine, ze nie lubi...I ze bleeee. Na wiadomosc o tym, ze mama ma dzidziusia takiego w brzuszku popatrzyl sie na mnie jakbym cos wypila....
Klocek, fajne imie, warto rozpatrzyc hahahahaha
A w ogole to jakis taki mam humor sknocony, nie chce mi sie pisac jeszcze po wczorajszej informacji... Widze, ze ktos ma urodzinki, ale to zaraz doczytam co i jak (swoja droga mnie tez czekaja Olafa urodziny i nie wiem jak je tutaj zorganizuje...Niewazne).
Lece, bede pozniej!
Milego dnia Babonki i poglaszcie kluski ode mnie.
Olo nie chce rodzenstwa, wczoraj u lekarza bylo duzo bobasow malutkich to sie patrzyl na nie i na mnie, na nie i na mnie... i w koncu zrobil mine, ze nie lubi...I ze bleeee. Na wiadomosc o tym, ze mama ma dzidziusia takiego w brzuszku popatrzyl sie na mnie jakbym cos wypila....
Klocek, fajne imie, warto rozpatrzyc hahahahaha
A w ogole to jakis taki mam humor sknocony, nie chce mi sie pisac jeszcze po wczorajszej informacji... Widze, ze ktos ma urodzinki, ale to zaraz doczytam co i jak (swoja droga mnie tez czekaja Olafa urodziny i nie wiem jak je tutaj zorganizuje...Niewazne).
Lece, bede pozniej!
Milego dnia Babonki i poglaszcie kluski ode mnie.
reklama
hej ja też na sekundę
wczoraj przeholowałam z dźwiganiem i w nocy umierałam ze strachu i bólu brzucha ;/ dlatego dziś odpoczywam. Tylko pojadę do miasta na zakupy i posprzątam w końcu w domu.
Wiki wie o dzidzi w brzuchu, wczoraj tulił się i mnie całował mówiąc, że jest moim synkiem i mnie kocha.... a potem mówi no i dzidzia jest w brzuchu, ale ja jestem Twoim synkiem i znów dawał buziaki. Chyba czuje jakieś zagrożenie ze strony maluszka...
a jeszcze pół roku temu nie chciał słyszeć o rodzeństwie, teraz wiadomość przyjął z uwagą i ani razu nie zaprotestował.
PS. U nas też będzie dziewczynka - Zosia trochę po prababci
wczoraj przeholowałam z dźwiganiem i w nocy umierałam ze strachu i bólu brzucha ;/ dlatego dziś odpoczywam. Tylko pojadę do miasta na zakupy i posprzątam w końcu w domu.
Wiki wie o dzidzi w brzuchu, wczoraj tulił się i mnie całował mówiąc, że jest moim synkiem i mnie kocha.... a potem mówi no i dzidzia jest w brzuchu, ale ja jestem Twoim synkiem i znów dawał buziaki. Chyba czuje jakieś zagrożenie ze strony maluszka...
a jeszcze pół roku temu nie chciał słyszeć o rodzeństwie, teraz wiadomość przyjął z uwagą i ani razu nie zaprotestował.
PS. U nas też będzie dziewczynka - Zosia trochę po prababci