reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Witajcie!
Wszystkiego Naj dla Marcowych Dwulatków:-):-):-)

Nasza Zosieńka też wkroczyła już w ten poważny wiek:-D I już się boję co będzie dalej, bo ona wszystkich w domu ustawia:szok: Humorki ma zmienne gorzej niż ciężarna:-D Raz przymilna aż do słodkości, a za moment gania za Hanką i ciągnie ją za włosy albo dzieli kuksańcami:crazy: Ja się pytam co Ty robisz? a ona z uśmiechem odpowiada "Bije!" :szok:
W urodzinki chciałam ją wystroić i ubrać w sukienkę to zrobiła histerię taką jakbym ją ze skóry obdzierała:baffled: targała za materiał, wrzeszczała więc dałam spokój i ubrałam geterki i bluzę i jakoś przeszło:sorry2: Mówię Wam - charakterna dziewczyna:-p

Emek stwierdził, że odkąd Jasiek się urodził to Zosia musi teraz walczyć o pozycję w rodzinie;-)

Milutek - witaj:-) pamiętamy pamiętamy:tak:

Witajcie kochane, my tez życzymy wszystkim dwuletnim marcjatkom dużo zdrowka i 100 lat!!

Urodzinki Gabrysia wypadają w święta a mi sie tak strasznie nie chce nic przygotowywać ani na święta ani na imprezke urodzinowa. Wiem straszna ze mnie matka:-(ale my znowu jesteśmy chorzy, powrót zimy załatwił mnie leze z grypa a za ściana słyszę jak Gabriel kaszle. Jasia boli brzuszek bujam go nawet do 23-ciej na reku, zaczelismy wprowadzanie nowego jedzonka, ale to tylko byly 2 lyzeczki ziemniaka wiec chyba nie od tego moze zabki. Także daleko mi do świętowania a zwłaszcza do przygotowań z dwójka maluchów

Patik u nas Gabriel tez ma szalone pomysły, raz jest słodki a innym razem daje popalic. Ale jakoś dajemy radę. A jak dziewczynki przyjęły Jasia?

reklama
Patik u nas to samo Kacperek też raz słodki jak miód przytula się i rozdaje całusy na prawo i lewo a raz pluje tzn język wystawia i prrr),drapie , szczypie, ciągnie za włosy,bije i psoci na potęgę np. wylewa olej na podłogę w kuchni albo wysypuje Bebiko na łóżko w pokoju.Taki wiek chyba.

Izabela1982
widzę że Twój maluszek ma urodzinki dzień później niż mój Kacperek :). Mój się urodził 29.03.Jakoś Ci się nie dziwie z dwójką dzieci trudno zwłaszcza jak jedno malutkie jeszcze.Wydobrzejesz , małemu przejdzie ból brzuszka i dasz radę :)

Do góry