reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
dobry wieczór wszystkim Marcóweczkom:) jak już wpadłam na inne wątki to i na głównym się przywitam:)
Macie jakieś plany na Dzień Dziecka? ja póki co będę starać się o wolne:-) mam zamiar jechać na pobliskie gospodarstwo agroturystyczne gdzie jest mnóstwo zwierzątek biegających samopas:-D mam nadzieję że Hani i Zosi się spodoba:-)
Pozdrawiamy i buziaki ślemy!!!

my pewnie połączymy jak zwykle z Dniem Matki i spędzimy u mojej siostry na ganku (jak będzie ciepło) :-)

planuje kupić Natce w prezencie wózek dla lalek (Panie w żłobku powiedziały, że uwielbia się nimi bawić - czyli pchać) a że niedługo przyjdzie na świat jej brat i będziemy chodzili z głębokim wózkiem na spacery to Natka będzie miała swój i obie będziemy pchały ;-) babcie namówiłam, żeby kupiła małą lalę i butelkę ze "znikającym mlekiem" (pamiętacie takie z naszego dzieciństwa?!!) :-)

czesc czołem

ja juz czuje sie lepiej antybiotyk skonczyłam ale poszczekuje jeszcze wniedziele w kosciele mnie najwiecej słychac bedzie cos czuję.....

Patik- oj spodoba sie na 100% my teraz bylismy z dzieciakami i młody to tak sie w głos chichrał jak widział i mógł dotknąc zwierzątko ze wiekszej radosci u niego nie widziałam.....

Katjusza- he he a potem spacery sie zakonczą tak jak w wiekszosci przypadków ( miedzy innymi u nas też) ze matka pcha wózki dwa he he he bo dziecko sie zmęczyło.....

a butelki pamietam moja tez ma z mlekiem sokiem pomaranczowym itp....

Katjusza to może kup natce parasolkę, żebyś mogła złożyć i do dużego wózka schować ;)

Pati superowy pomysł :D U nas też jest takie minizoo, ale jak tam ostatnio zajechaliśmy to się okazało, że tylko grupy zorganizowane od 15 osób!! No paranoja! Pan powiedział, że za dużo rzeczy mu ginęło, a ja się pytam "to co panu wielbłądy kradli" Śmiechu warte!!

A my nareszcie po szczepieniu, chyba już naprawdę zostaliśmy ostatni wśród marcjaniątek :p Teraz Jasiulek odsypia, a mama korzysta i pracuje i nadrabia fb i może jeszcze zdążyzagrać w kulki na fejsie hihi

no my na ospę nie zdążyliśmy się zaszczepić :-p

a jak tam Wasze małe gaduły? U nas Natka świadomie używa słów: mama, tata, baba, mam, am, tam, co to, hopa, papa, asz (masz), dam (daj) i umie naśladować pieska (auauau), krówkę (mmmmm) i samochodzik (brrm brrm usteczkami) ;-)

u nas na ospę nie szczepią...

Katjusza no to spacer wyczerpujący będzie hihi ....co do mówienia to u nas marnie jak mu sie uda to powie nie ma a tak to bylko mówi mama,be,bam i pa pa to na tyle by było ze zrozumiałych słów bo po swojemu nadaje jak katarynka........

reklama
Malinka my też jeszcze nie zaszczepieni :).
Katjusza co do mówienia to mówj mówi mama , tata , baba ,dzia dzia, am am,mniam mniam , da (daj) , boły ( boli) , ne ne , nie chce , nie wolno,pa pa.Dziwięko-naśladowczych typu hau hau jeszcze jakoś nie.

Do góry