reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Ola - trzymam kciuki za teściową , moja mama dzielnie walczyła z rakiem ! Duzo wsparcia potrzeba
Katjusza - dokladnie wapno podaj , chodz lekarz sie przyda
Agniesia - zdroweczka trzymajcie sie tam !!!!
witajcie kochane
ja tak szybko przeczytalam i małego połozyc lece :)
u nas piekna pogoda , dzisiaj jednak juz sie popsuła ;/ cóż odetchnac też trzeba

reklama
Hej - my już po majówce, dziękuję Wam za wszystkie rady, oczywiście nie obyło się bez lekarza, dostała dicortineff i neosine, lekarka powiedziała, że to nie alergia tylko mała zatarła sobie tym katarem oczka i stąd ropa, na szczęście pomogło i juz na drugi dzień było duużo lepiej a po 3 dniach oczka były jak nowe :-)

wycieczka super, pogoda super, w wolnej chwili wrzucę parę fotek, narazie nadrabiam domowo-pracowo-forumowe zaległości :-)

dzień dobry
KAjtusza fajnie że z małą już lepiej cieszy mnie to :)

a u nas pogoda się popsuła i pada sobie deszczyk a mały tak się rozbestwił że nic tylko na podwórko by szedł siłą i podstępem muszę go w domku trzymać teraz sobie przysnał to i chwilka dla siebie jest, a i teraz strasznie przytuliński i całuśny sie zrobił i piszczeć się nauczył łobuzer a myślałam że uda się żeby nie piszczał aż tak ale czasem jest się z czego pośmiać :)

jak nie urok to sraczka - dziś rano Natalka obudział się z krostkami no i mamy ospę! Ja podobno już miałam, MAM NADZIEJĘ!! :eek:

Prawie na pewno ze żłobka, były tam przypadki ospy miesiąc temu (specjalnie nie posłałam ją wtedy do żłobka przed tydzień po pierwszych przypadkach) ale widać nie wystarczxyło. Potem chodziła przed 2 tygodnie, potem byliśmy w Zakopcu tydzień i 3 dni po powrocie bach! Szczęście w nieszczęściu, że nie w Zakopcu, bo bym się chyba zastrzeliła ;-) no i że teraz najbezpieczniejszy okres na przechodzenie ewentualnej ospy dla mnie (groźna jest do 20tc i na dwa tygodnie przed i tydzień po porodzie). mam nadzieję, że za miesiąc nie obudzę się cała w kropki.. :sorry: Natalka wygląda dziś jak biedronka.

biedna Natalka wyściskaj ją mocno od nas i zdrówka życzymy no i trzymamy kciuki żebyś Ty nic nie załapała.
Czyli zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka zyczymy a Wojtuś buziaki przesyła cmooooooooooooooook

reklama
hej:)
dzis nietypowo mam wolny dzien wiec ponadrabiam Was troche:) młoda spi a ja robie pranko i chyba umyje podłogi a potem obiadek i na spacer bo pieknie jest za oknem:)
Katjusza moje biedactwo:(oby szybko i łatwo przeszła ta ospa &&&&,ps.moja szefowa jechała do zakopca w ferie i jedno jej dziecko dostało ospe tydzien przed wyjazdem a drugie na wyjezdzie,piekny urlop miała ;)

miłego poniedziałku mamuski:)

Do góry