reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

patik80 - klótnia najpierw cos z ubieraniem ale nie pamietam dokładnie o co a potem że jedna wpake zaliczyła tej strszej cos nie pasowało nie umiem opisać jednym słowem jedna sie strasznie wywyzszała dorosłościa bądz hormony buzowały bo w ciązy .
U nas sloneczko w reszcie świeci :> Spacer 3h potem obiadek teraz małego usypiac trzeba

reklama
Witajcie,
jeszcze nie wróciłam do pracy,a już nie mogę znaleźć wolnej chwili żeby skrobnąć,co u nas
sorry2.gif
Nadal walczę z chorobami,głównie u Ani. W zeszły piątek i wczoraj byłam z nią dwa razy u lekarza. Strasznie kaszle,a katar to ma taki gęsty,że szok! Nawet nie wiem,skąd to wszystko znów się przyplątało. Lekarz twierdzi,że mała jest osłabiona po ospie,a więc i bardziej podatna na wirusy. Jesteśmy na inhalacjach,Bactrimie i syropkach na kaszel. Jak na razie nie widzę poprawy. Jutro mam przyjść do kontroli. Jutro też idę z Jasiem do alergologa (nareszcie!) Wczoraj byłam u Jasia w przedszkolu na przedstawieniu Wielkanocnym. Jasiek pięknie występował
biggrin.gif
Jestem z niego strasznie dumna :):) Dziś byłam w pracy m.in. po to,żeby wybrać nowe podręczniki dla czwartoklasistów w związku z nową podstawą programową. Od nowego roku szkolnego będzie się działo
baffled5wh.gif

Pinka Ty i lenistwo?? Nie,to niemożliwe:-D Może tylko chwilowy spadek formy,ale na pewno nie lenistwo!:-):-)
Katjusza jak jeszcze nie wiedziałam,że będę miała córeczkę to drugi syn miała mieć na imię Franciszek :)

hejo

ostatnio coś sie nie mogę wyspać;-) moze w świeta to nadrobię jak małż będzie to wezmie dzieciaki a ja sobie pośpie eeeeeeeeeeeaaaaa juz mi sie ziewa na samą myśl:-D

spring-u nas jak narazie zadnego przeziębienia po ospie nie było oby tak dalej.....Zdrówka dla Anki i powodzenia u alergologa idziecie robic testy??

katjusza- he he mnie też Franio sie podoba i jeszcze Ignaś no ale tacie nie wpadły do słuchu i został Eric:tak:

ROBIŁYSCIE LUB ROBICIE jakieś ozdoby świateczne??? ja miałąm plany ale jak młody zaczoł mi wszystko rozwalać to zrezygnowałam ,i za rok zrobie wtedy będzie miał 2 lata i moze nie bedzie tak wszystkiego niszczyć....

ja chciałam rzeżuchę posadzić skorupki od jajek wczesniej pomalowanych, pokupowac troszkę kwiatów i porobic stroiki w dżinsowych doniczkach... pozakładac serwety no ale bedzie to musiało poczekac na za rok....

a ja na dzien kobiet dostałam kwiatka w doniczce w konewce, który juz przekwitł więc w tej konewce rzeżuchę posadziłam i to tyle... może jajak jakies pomaluje no i takie porządki z grubsza... zadnych dekoracji nie planuje... przebrań dla małego typu króliczek tez nie ... zresztą troszkę cieno teraz u nas z kasą więc bęzie ciut skromniej. A i kupiliśmy nowego baranka... a z szuflady wyciągliśmy jeszcze tego z tamtego roku... jakoś nie było amatora na cukroego barana :)
a drugi powód dla którego nie robię dekoracji świątecznych to taki ze po prostu mam dwie lewe ręce od tego... jak do każdych prac ręcznych :(((((

Pinka niestety wczoraj nie zrobiono nam testów;jesteśmy na nie umówieni na 30 maja. Na razie mamy przepisane leki. Dobre i to;-)

A dziś za mną kolejna nieprzespana noc :eek: Kaszel,kaszel i jeszcze raz kaszel:sorry: Po południu idę z Anią do kontroli,ale nie spodziewam się dobrych wiadomości. Mała ma dalej kaszel,czuję,że nic jej nie przechodzi. Zobaczymy...
Ja nie robię żadnych ozdób,raczej kupuję. Nie mam zdolności manualnych,więc nie będę się wygłupiać:-D Za to odświeżam swoje mieszkanie. Mam plan żeby jeszcze przed świętami pomalować jadalnię. Zaryzykowałam i kupiłam farbę o odcieniu żakardowy amarant. Zobaczymy jak wyjdzie:happy:
Wieczorem jeszcze mam w planach zakupy...

my też raczej średnio artystycznnie - jaja tylko wyfarbuję no i koszyk wielkanocny dla nas i malutki dla Natalki wyposażę i przyozdobię baziami i bukszpanem, baranka mamy dyżurnego na wszystkie święta :-)

reklama
Straszna cisz :) chyba sie przygotowujecie na święta :)
spring - oby nic powaznego nie bylo ! zdróweczka
katjusza - no to będzie mala miała swoje cudenko moj póki co za mały na wlasny koszyczek bo będę zbierała za nim wszystko :D chodz prawie w tym samym wieku są

Do góry