reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

witaj aleksandra87 - rozgość się u nas, w weekend u nas raczej pusto ale od poniedziałku dołączy reszta mamuś :-) napisz nam coś o sobie i o swoim małym Łobuziaku ;-)

reklama
Ach no puścutko jakoś :)
więc jestem mamą Kacperka za 2 dni mamy roczek :) ,ja mam 25 lat i obecnie siedzę z synkiem w domu.
Urodzilam małego prez cesarskie cięcie planowane w 40tygi2dni i nie mam pojęca co to bóle porodowe :-D mały jest dzieckiem butelkowym od dłuższego czasu .

katjusza no i chciałam pogratilować cudeńka w brzuszku :) I za odwage że tak wcześnie ja mam juz jednego dosyć a co dopiero drógie :)

Ostatnia edycja:
Aleksandra Witamy! Ja też jestem mamą Kacperka tylko że urodził się cztery dni później od Twojego :) też rodziłam przez CC w 39 tygodniu :) i mały również jest butelkowy od dłuższego czasu sporo nas łączy :).Przy weekendzie zawsze jest pusto :)

Witam rano.
Mały właśnie idzie spać będzie odsypial wczorajszy dzień , który nalezy do udanych . Mały grzeczny jak nigdy chociaż rano maruda straszna . Goscie przyszli poszli i tyle w sumie
Oczywiście zarełka pozostalo sporo to teraz musze jeść
smile.png

Pogodasie psuje zimno sie zrobilo strasznie .
patris o to mamy bardzo podobnie :)

Witam :-)
Oj tak pogoda nam się psuje. Ja nie lubię właśnie tych aspektów wiosny i wczesnej jesieni,bo zawsze się głowie jak ubrać dzieci. Ale to jedyny minus. Poza tym wiadomo,jak przychodzi wiosna i człowiekowi bardziej chce się żyć :-) A jak tam Wasze przygotowania do świat? Ja powiem szczerze,że jeszcze w polu jestem...

witam sie po pracującym weekendzie...u nas też trochę się oziębiło, ale słońce pięknie świeci, czekam aż emek przyjedzie z zakupami, potem szybki obiad muszę wymyślić i jak Zosia się zbudzi z drzemeczki to idziemy na spacerek:)))

a z przygotowaniami, no cóż:sorry2: jestem daleko daleko w tyle ze wszystkim:baffled: pewnie moje wiosenne przedświąteczne porządki ograniczę jak zwykle do minimum:dry:

Zosieńka po długim oczekiwaniu dorobiła się w końcu kolejnych dwóch zębów:-) póki co wychodzą jej parami:-D

aleksandra witaj! mam sentyment do Twojego miasta rodzinnego;-) ach te studenckie czasy:-D
miłego popołudnia:-)

hej dziewczęta, u nas też się skiepściło za oknem a szkoda - dziś rano Natalka była u kontroli i Pani doktor powiedziała to magiczne słowo - zdrowa! a słońce ma to w d...e i zaszło całkowicei! ech... ja mam dużo pracy (jak to po 20-tym) więc siedzę zaszyta w plikach i dokumentach wordowskich, ze Świętami mi się udało - najcięższą robotę znów odwalą chłopy (mąż z bratem) :-) jak mi się spodoba to co święta będę w ciąży :-) miłego dnia marcóweczki! :-)

reklama
heloooooo

u nas cudna pogoda od kilku dni i do konca tygodnia ma sie tak utrzymać a potem zimno:cool: no ale narazie cieszymy sie tym co mamy martwic się będziemy potem....

W niedziele p poludniu zrobilismy grilka ( taki szybki spontan) zaprosilismy znajomych i bylo superowo!!!!!!!!!!! chociaż sie odchamiłam bo początek niedzieli nie był udany......

Wikunia pojechała dziś na szkolną wycieczkę w piątek idą ostatni dzien do szkoły;-) potem dopiero 16 kwietnia w moje urodzinki hihi wraca,juz sie cieszę bo jak pogoda zapisze to bedę z nimi jezdzić wszędzie:-D:-)

Eric - terrorysta mały zafascynowany naturą spędzał by na dworze 24h zadna siła nie jest go wstanie zaciągnąć do domu

ok konczę deserek;P i smigam poprasowac troszkę młody kima wiec mam chwilkę wolnego...........

wszytskim życzę miłego dnia i przesyłam mnóstwo słonca.....

Do góry