reklama
ewkasp
Zaangażowana w BB
witamy sie po przerwie ! nie bardzo mam czas sobie z Wami poklikac ale pozdrawiamy serdecznie wszystkie mamusie i maluszki, gratulujemy nowej fasolki, trzymamy kciuki za walke z ospa, katarem, ze zbyt krotkimi nocami itp. milego slonecznego i pieknego dnia !
oleniolek
Fanka BB :)
Chyba wszystkich piękna pogoda wygoniła dziś na spacery stąd tu takie pustki.
madiu
A my wczoraj też na spacerek ruszyliśmy i maly nie chciał mi wracać do domu a jak już wszedł to był krzyk i pokazywał że chce wyjść z domu... he he he a dziś z tatą go wyśle a sama borę się za ciasta.... a właśnie macie może jakiś sprawdzony przepis na polewę czekoladową???? taką zęby była dość gęsta ... bo robię chatkę puchatka a zawsze mam problem z polewą....
Witamy się i my po długiej nie obecności.Wczoraj wróciliśmy ze szpitala , okazało się mały ma 7 mm ubytek w ścianie przedsionkowej i bez operacji się najprawdopodobniej nie obędzie.Podobno to jest właśnie powód tego że tak słabo przybierał.Krew mnie zalewa bo okazuje się że to jest wada wrodzona i lekarze nie mogli się nadziwić że nikt tego nie zauważył przed tyle czasu bo szmer jest podobno ewidentny.Dziecko będąc pod ścisłą opieką pediatry a w sumie dwóch chodziło tyle czasu z wada serca.Na dokładkę okazało się że ma zapalenie płuc i w związku z czym siedzieliśmy w szpitalu 1,5 tygodnia na braniu antybiotyków oczywiście dożylnie , dziecko jest tak po kłute że szok nawet na główce miał założony wenflon bo już nie było gdzie.Też nie wiadomo ile On z tym chodził.Obejrzał go też rehabilitant i musimy chodzić na rehabilitacje , jesteśmy właśnie w trakcie załatwiania.Żyć mi się po prostu odechciewa:-(.16 kwietnia mamy się znowu stawić do szpitala na ponowne USG i badania bo teraz miał to zapalenie płuc i była słaba przezierność tkanek w związku z tym nie są pewni jak duży jest ten ubytek naprawdę.Żyje nadzieją że jednak operacja jest niepotrzebna.
Jedno co dobre to że już raczkuje , zaczął wstawać na nóżki w łóżeczku ( chociaż chwieje się jak pijany ;P) i w rączki na uczył się klaskać. A jak czegoś nie chce to "nenene" krzyczy .
Czuje się normalnie jakby mnie walec rozjechał :/.
Izabela gratuluje fasolki a chorowitkom życzę dużo zdrowia Nie jestem wstanie nadrobić wszystkich postów więc nie obraźcie się ale nie odpisze każdemu
Dziewczyny z Wrocławia znacie dobrego pediatrę ? bo w związku z zaistniałą sytuacją chyba zmienię lekarza :/
Jedno co dobre to że już raczkuje , zaczął wstawać na nóżki w łóżeczku ( chociaż chwieje się jak pijany ;P) i w rączki na uczył się klaskać. A jak czegoś nie chce to "nenene" krzyczy .
Czuje się normalnie jakby mnie walec rozjechał :/.
Izabela gratuluje fasolki a chorowitkom życzę dużo zdrowia Nie jestem wstanie nadrobić wszystkich postów więc nie obraźcie się ale nie odpisze każdemu
Dziewczyny z Wrocławia znacie dobrego pediatrę ? bo w związku z zaistniałą sytuacją chyba zmienię lekarza :/
Ostatnia edycja:
Marta1981
Rodzyneczka
Witam.
Patris, dużo sił dla całej rodzinki, kurcze jacy niekompetentni lekarze. Może Vetka doradzi Tobie z pediatrą? Trzymaj się słonko.
Patris, dużo sił dla całej rodzinki, kurcze jacy niekompetentni lekarze. Może Vetka doradzi Tobie z pediatrą? Trzymaj się słonko.
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
przykro mi Patris, że Kacperek taki bidulek, trzymam mocno kciuki za Was, pamiętaj, że dobra diagnoza to już klucz do sukcesu!! ściskam!
reklama
izabela 1982
Patris to naprawde okropne, i tyle sie maly musi nameczycZyczymy Wam zdrowka, zeby obylo sie bez operacji, trzymam kciuki