reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

haha madiu - z tą mamą to u nas jest podobnie - jak jest zabawa to tylko "tata tata tata tata" a jak nabije guza to od razu"łeee mamma łeee" :-D

reklama
Witam sie:)
Melduje ze własnie została u nas zdiagnozowana trzydniowka,mała teraz spi juz od 10.50,tak ja zmeczył lekarz;)

Kasienka łał alez masz zdolna core,po mamusi:)
Madiu Twoj mały tez zdolniacha:)

Małgosia mowi tylko po swojemu,głownie słychac rozne konfiguracje dadada i tatata;)potrafi raczkowac,siedziec i siadac sama,wstac i przy czyms zrobic kilka krokow i co dla mnie wazne to od razu nauczyła sie siadac na pupe z pozycji stojacej:)przynajmniej nie musze za nia latac i jej asekurowac;)no i przed swietami nauczyła sie wskazywac palcem,niestety zawsze srodkowym;) czesc tez czasem zrobi ale raczej sama z siebie a nie jak sie ja prosi;)

A moja w ogole nie mowi,a ni mama ani tata, czasem jej sie uda powiedziec baba i reszta po swojemu buuu:-:)-)
za to raczkuje, chodzi przy meblach (czasami sie puszcza) jak szalona!

Pozdrawiam kobietki, nie zagladam teraz, bo poprostu mam sajgon!

MarciaBe - jasne, tak rzadko już się zdarza, że ktoś nowy dołączy, super - rozgość się! i napisz coś więcej o sobie i Jasiu :-)

Od jakiegoś czasu już Was podczytuję:) dzisiaj nabrałam śmiałości żeby napisać.
Mam 22 lata. Mieszkamy we Wrocławiu.
Mój Jasiek jest teraz na etapie intensywnej nauki chodzenia i w domu po prostu istne szaleństwo.

Ola dobrze,że już macie to za sobą:-):tak:

MarciaBe witaj! I czemu prawie wszystkie są z Wrocławia?:cool2::cool2::-):-);-);-) Dawać mi tu jakieś lasencje z Górnego Śląska:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry