reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
doczepia się to do stelaża wózka na samym dole, dokładnie pod rączką wózka. Tak więc dziecko, które stoi na dostawce, musi trzymać się wózka, a same musimy nie dość,że pchać wózek, to jeszcze uważać by dziecko odpowiednio trzymało się wózka. Moja koleżanka ma taką dostawkę i prawdę mówiąc jest bo jest, dziecko nie lubi na niej stać.
Znalazłam jeszcze to, można poczytać inne opinie:
https://www.babyboom.pl/forum/tu-zapytaj-f109/dostawka-do-wozka-9226/

Ach...ostatnio nie daję rady, padam bna twarz itp...jakoś doba mi się skurczyła i albo na nic nie mam czasu albo mam wrażenie że tylko sprzątam i nic więcej ;) ale Niunia wynagradza mi to wszystko bo po prostu tak rozkoszna się zrobiła, wesoła, no trochę z niej złośnica jak trzeba się ubrać ;) ale...wiadomo ;)
krótko bo deficyt snu mści się następnego dnia w pracy, więc pozdrawiam ciepło :)

Zuza u nas z kolei tylko huggiesy, bo każde inne, a zwłaszcza papmersy (sic!) były źle tolerowane, odparzały i wyraźnie dziecię się źle czuło, mam zamiar jeszcze parę marek przetestować, ale póki co poluję na promocje ;)

Ja od wrzesnia mam zapas pampersów ale w między czasie kupilam w Biedronce na wyprobowanie po jedej paczce Dady i Fitti czy jakos tak, byl tez kiedys rzut w Biedronce Huggies'ow za 39.99 osiemdziesiąt kilka sztuk wiec sie oplacalo. Od ok tygodnia wszystko mi sie wykonczylo i zostaly mi same pampersy i sa do d***, wg mnie idzie ich wiecej, dziecko juz po ponad godzinie ma tzw nalanego 'bacha', wczesniej od urodzenia uzywalam tylko pampersow, gdy mialam inne pieluszki to byly na dzien, na noc zawsze dawalam pampersy bo balam sie odparzen. Moje spostrzezenia; na noc raczej i tak beda pampersy ale na dzien przechodzimy na dady, fittti sa zbyt twarde, huggiesy tez sa ok jednak chyba lepiej oplacaja sie dady.

reklama
A u nas nnie ma róznicy czy pampers czy huggies dada, fiti czy tez z tesco gaga ani w samopoczuci małego ani na jego pupci nie widac by którekolwiek mu przeszkadzały natomias różnicz jest na chusteczkach i tu nasza mała dupka preferuje pampersa naturally clean i bobini

Do góry