reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

A ja ostatnio w diecie na obiad miałam krewetki ze szparagami-ohyda! W całym domu śmierdziało krewetkami i powiedziałam,że nigdy więcej tego nie zjem:no: To było paskudne. Może gdyby ktoś mi to przyrządził i nie czułabym zapachu to byłoby lepsze:eek: Mój cały obiad zjadł eMek (jemu smakowało)

reklama
My przeważnie krewetki jemy podsmazone na masełku. Będę musiała spróbować z sokiem pomarańczowym.. Dzięki katjusza za pomysł :-)

Gaba mi coś powciskała i mam BB w wersji dla niedowidzących :eek: Normalnie nie wiem ile razy to jest powiększone, ale czyta się koszmarnie! Ktoś ma pomysl jak to naprawić??

wiem jak to naprawić na laptopie...przy touchpadzie są trzy przyciski, trzymaj wciśnięty Ctrl i tym środkowym wciskaj do góry to się powiększy obraz:tak: teraz doczytałam że chcesz pomniejszyć więc musisz wciskać w dół;-)

Ostatnia edycja:
hello

mnie tu tez dawno nie bylo ale ręce pełne roboty za 11 dni do polski ruch w sklepie ,płaczące ząbkujące dziecko i czasu prawie tyle co nic..... jedno co dobre to na 15:00 w czwartek mam usg nerek i zobaczymy co tam się dzieje mam nadzieje ze nic......

Patik-ja osobiscie krewetki lubię w cieście lub panierce a jem ich baaaaaardzo duzo;-)

tak z nowości to trzasneła mi lampa od aparatu buuuuuuuuuuuuuuuuuuu jak sie wali to sie wali!!!!! uciekam pranie wywiesić póki młody spi potem obiad i po Wiki do szkoły...

Dzięki dziewczyny za pomysły odnośnie krewetek:tak: jestem ciekawa co mi z tego wyjdzie, zostawię je sobie na piatkowy obiad:-)

spring u Ciebie miał te krewetki przynajmniej kto zjeść, u mnie w koszu wylądują jakby co...mój emek powiedział, że się do nich nie zbliża:-D

Pinka &&&&& za usg! u Ciebie jak zwykle szał ciał:sorry: nie zazdroszczę, ale mam jakieś dziwne wrażenie, że spokój i monotonia i tak Ci nie służą:-p na poważnie dużo siły życzę:tak: i wytchnienia dla Eryka w tym ząbkowaniu!

Witam z rana, nie śpimy od 5, mała co godzinę robiła pobudkę w nocy, nie wiem co się dzieje, ale myślę że to ząbki, może wreszcie się pokażą:-) Teraz dopijam poranną kawkę, Zuzka ogląda bajkę i zabawia się pilotem. Plan na dziś to małe zakupy i upiec pierniczki. Miłego dnia :))

Patik- masz racje do mnie spokojny tryb zycia nie pasuje:-D:-D ja jak taki stuś pędzi wiatr jestem wszędzie;-))

pogodę mamy cudną w nocy myslałam ze okna powypadają tak wiało i padało teraz troszkę się uspokoiło...ja dziś mam znów prasowanko i kolejne do suszenia juz czeka......;-( na obiad zrobię szybkiego kurczaka:-D
tzn wypcham go farszem i do piekarnika;-)

reklama
Do góry