reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

pupa wyleczona od haggisów, i mam zamiar zużyć tę paczkę i wracam do dady, teraz zakładam dady na noc, haggisy są jak dla nas za twarde, więc przed nałożeniem staram się je trochę ugnieść w rękach. Jeśli chodzi o chusteczki, to używamy albo zielonych dady, albo babydream białe lub niebieskie, kupuje ostatnio w dwupakach w Rossmannie:)

Ostatnia edycja:
reklama
no to te nasze maluszki mają róznorodne pupcie :) u nas jak kupilismy ze 3 razy chusteczki dady to odparzył się tyłeczek... jak dla mojego bobo za bardzo nasączone były...
a tak na marginesie to pochwalę się.. dziś w końcu odebrałam dyplom magistra zeszło mi się z tym bo broniłam się we wrześniu w tamtym roku jak dopiero pojawiał się widoczny brzusio tzn. takie malutkie wypuklenie :)

U nas znowu nie ma różnicy w chusteczkach, używałyśmy najczęściej Babydream a teraz bardzo lubię te z Lidla Softino, skończyły się a do Lidla jakos teraz nie po ręce więc dalej zakupiłam Babydream różowe w dwupaku za nie całe 7 zł :-)

czesc:-)
moje dziecko zneca sie nademna i urzadziło hajlajf od 2-5 w noc wiec padam na ryjek:baffled: ide zaraz do pracy to se odpoczne;-)
miłego dzionka:-)

i ja się witam, też jakaś taka niedospana, Olcia - wypoczywaj, jak śpiewał artysta "w Polskę idziemy drodzy panowie, bracia, rodacy, tu się psia nędza nikt nie oszczędza - odpoczniesz w pracy!" :-)

bry Futerko - humorek bije z Twojego posta ;-)

Witam kobietki:-)

Ale masakra teraz przed tymi świętami...co chwila coś...a to komus kupic prezent, a to na zakupy mnie mama wysyła...a to na uczelnie...rety-nie wyrabiam!! jeszcze maciek daje popalić...następne zęby mu idą...teraz trójki do góry:baffled:

A swoja drogą to u nas tak se...byliśmy dzisiaj w ośrodku rehabilitacyjnym bo dostał skierowanie w związku z jego prawdopodobnym opóźnieniem ruchowym...Dzisiaj odbyła się dopiero konsultacja i pani dr mnie nastarszyła...Ja myślałam ze to jego lenistwo jest spowodowane waga a ona mi na to że to wcale nie musi tak byc, moga być inne głebsze przyczyny...ciekawe co miala na mysli...w przyszłym tyg mam jeszcze umówiaona wizyte u psychologa...Ale niby jak psycholog może znależć problem u tak malego dziecka?położy go na kozetce??:szok: no nie wiem...
Napięcia maciek nie ma...aktualne uwagi to takie zeby pod zadnym pozorem nie kłaśc go do chodzika( wcale nie zamierzałam tylko tesciowa co chwila do mnie"a chodzi juz wchodziku?czemu nie macie"itp) i nie stawiac na nogi bo nie jest jeszcze na to w zaden sposób gotowy...tu znowu moja mama usilnie chciala go nauczyc chodzić...normalnie tyeraz wszytskim napisze instrukcje...

Od przyszłego tygodia dwa razy w tyg bedziemy jezdzic na rehabilitacje...jeszcze nie wiem co to beda za ciwczenia..

Emka tez mam malo w domu bo sobie ludzie u niego w pracy pobrali urlopy i zwolnienia lekarskie i co chwila ma jakies nadgodziny:baffled:

Mnie boli ręka i kręgosłup, szczególnie wieczorem i jak bede z mackiem na rehabilitacji to chyba jeszcze o siebie bede musiala sie spytac:-)

Aha i jeszcze jeden numer...od kilku miesiecy mam nawracajacy ból ucha...bylam u laryngologa potem na badaniu sluchu i okazało sie że mój niedosłuch jest zanczący....w poniedzialek jade do szpitala bo mam jakis stan zapalny i musze miec jakis lek zaplikowany:baffled:

no mówię Wam, masakra!!!

Pozdrawiam!

magula, psycholog przeprowadzi wywiad z tobą na temat Maćka a potem będą różne zabawy, które pozwolą ocenić jego percepcję itd. Ja z Gabrysią byłam na takiej wizycie miesiąc temu.

reklama
Do góry