reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Jejku smutno się zrobiło na bb ze zginęła jedna z mam:-( W głowie się nie mieści:no::no:

patik dobry ten numer z szukaniem aniołków przez Hanie.Sammy ostatnio się mnie pytał z samego rana kiedy jechaliśmy do szkoły dlaczego pada deszcz??Wiec starałam się mu to jakoś wytłumaczyć a on do mnie z tekstem ze myślał ze to Pan Bóg tam w niebie siedzi i leje na nas wiaderkami:-) Co do włosów to Jamie jak czasem nad ranem ze mną śpi to budzi mnie zawsze 'głaszcząc' po włosach.Uwielbiam te pobudki..otwierasz oczy a tu taka kochana buźka Cie wita:happy2: i nieważne ze łapki ma mokre ze śliny i ciągnie mi te włosy ,ważne ze się stara:happy:
pinka powinni Ci zapłacić za reklamę,bo ja tak samo jak patik tez już zamówiłam książkę.
koncia to witaj w klubie Kubusia Puchatka:-D Ja się tutaj tylko miodem leczę:tak: Przywiozłam sobie z Polski taki specjalny propolisowy i bardzo fajnie łagodzi ból gardła i krtani
spring no to pięknie z waga lecisz:tak:szacun za wytrwałość
magula ale bym zjadła takiego rogala Marcińskiego,w tv je dziś ciągle pokazywali:-p

z cyklu: SENTYMENTALNE
12-11-2010, 18.33

hejka dziewczęta, tyle piszecie ostatnio o remontach i doszłam do wniosku, że moje plany na remont w styczniu są chyba z deka przesadzone... postanowiłam więc i dołączam do Was - w przyszłym tygodniu start - malowanie, i wymiana podłogi w kuchni... nawet mi ulżyło jak to zarządziłam :-) mąż na szczęście też jakoś specjalnie nie zaprotestował, ufff ;-);-);-) całuję i dzięki za inspirację!! :-)

no to przyznać Cię, odświeżyć pamięć, powzdychać - które się wtedy urządzały?? :-)

Dzień dobry Mamusie ...
A ja BB spokój ...
eMek śpi po nocnym dyżurze, Malwi też ucina sobie drzemkę ... a ja korzystam z chwili dla siebie :-p
Słonko świeci ale jakoś sie nie chce iść na spacerek, mroźno tam bardzo. Ale pewnie po obiedzie gdzieś powędrujemy.
Miłego dzionka Wam!

Naprawdę takie pustki czy mnie się coś zawiesiło?
Smutne wieści widzę na wstępie. Co za pech i nieszczęście... :-(

Ja korzystam z chwili ciszy, ale zaraz też zmykam spać, bo czas najwyższy.
U nas po staremu czyli jako tako. Dziecię zdrowe, my na razie ODPUKAĆ również. Długi weekend się kończy, a szkoda. Średnio odpoczęłam szczerze mówiąc, bo nadrabiałam zaległości w praniu, prasowaniu i sprzątaniu :huh:
Drugie oddanie Mai na dwa dni na wieś nie było dla mnie już takim szokiem , nawet pozwoliłam zostawić ją tam dwa dni zamiast jednego jak miało być pierwotnie :tak: Już nie byłam ta złą i zazdrosną matką. Może dzięki temu, że tylko wpadliśmy spakowaliśmy bety, dzieć na ręce i w nogi do auta :-D Nasze niegrzeczne zachowanie tłumaczy tylko późna pora, bo odbieraliśmy młodą po 20ej, kiedy ona już najchętniej smacznie by spała, hehe.
Łóżeczko turystyczne już zakupione, będzie na za dwa tygodnie jak znalazł.
No i chyba tyle. Zero rewelacji, nie jestem w stanie Was nadrobić, tylko wyhaczyłam, że jadłyście krówki (mniam!), czekoladę i popijałyście pepsi (u mnie na co dzień :baffled:). Ale wypas :-)

spring trzymam kciuki za dietę, musisz mieć mega silną wolę, ja takiej nie mam :( A przydałaby się, bo powinnam zacząć ćwiczyć brzuch :angry:

Dzień dobry!
Ja dziś pierwsza. Emek dyżurował w nocy przy Małej, więc się nawet wyspałam. Od wczoraj Niuni coś dolega, miała podwyższona temperaturę. Dziś jest trochę lepiej, ale chyba zaczyna się katar. Oby nic więcej.
Miłego dnia.

reklama
katjuszka natchnęłaś mnie:-D zagadka... które dziewczyny dokładnie rok temu wypowiadały słowa? :

Chce ktoś kisielka- fisielka?
Dzisiaj mam truskawkowy

a my zamiast jesc obiad jemy czipsy i gramy w scrabelki;)

ja już po kawusi i spacerku i chyba w końcu nasmaże sobie naleśników z dżemem truskawkowym który w końcu dorwałam w biedronce:)
POTRZEBUJE PRZEPISU NA SPRAWDZONA SZARLOTKE DLA SPRAWNYCH INACZEJ. Prosze, pomozcie!

Do góry