reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

pabella psycholog głównie porozmawia z Tobą o Gabrysi, np czy śpi o stałych porach, z kim przebywa najczęściej, co ją potrafi rozśmieszyć itd. Poobserwuje też zachowanie małej, my chodzimy co 2 - 3 miesiące i na tym właśnie nasze wizyty polegają.

reklama
Hej,
my już po ćwiczeniach. Dzisiaj dobrze poszło,tylko w ośrodku panika, bo mają kontrolę z nfz. Wszyscy nieźle wydygani. Nie wiadomo czy w grudniu będzie jeszcze kontrakt.
Pabella, moja Niunia budzi się około piatej rano. O dziesiatej czasami ma pierwszą drzemkę.
Spring, bez medalu nam się nie pokazuj, Mamo Przedszkolaka-Sportowca;-)
A propos wizyt u psychologa,ja chciałam dostać skierowanie, ale neurolog powiedziała mi, że jest jeszcze za wcześnie.
Miłego popołudnia.

hello

ja dopiero teraz do za generalne porzadki sie wziełam.....teraz mam chwile odpoczynku bo mysiu śpi i nie chce mu trzaskać z siusiaczkiem juz lepiej i całe szczescie uffffffff Wiki w nocy miała 39,2 ale udało sie zbić zobaczymy jak dzis bedzie bo mówi ze kości ja wszystkie bolą....

Julka- wierka-no jasne ze powiedziałam bo przecież bym pekła dusząc to w sobie juz ta woda z cukrem mnie rozwaliła a co dopiero odparzenia....

spring- osz ty to paszalejesz dziś w dresiaku ha ha ha foty wstaw jak we worku skaczesz;DD

alamiqa- to teraz sobie odpocznijcie:tak: u was juz niedługo imprezka roczkowa;DD

U NAS RACZKOWANIE PEŁNA PARĄ !!!!! teraz muszę uważac by go nie zdepnać ha ha bo juz nie raz przyszedł do kuchni jak gary zmywałam i szarpie mnie za spodnie ha ha ha ostatnio zrobił sie bardzo nienajedzony zje 190 ml słoik i mało jeszcze to dalam mu tem 250 ml no i też zjedzony....hmmmm gdzie on to miesci to nie wiem....

Pinka, no właśnie impreza roczkowa spędza mi sen z powiek. Knajpa trochę za drogo wychodzi, a w domu nie wiem czy sobie poradzę. Poza Emkiem nie ma mi kto pomóc, gości dorosłych będzie 12. I na dodatek moja Siostra ma wtedy rodzić. Może być wesoło.

Kurde, a moja Gabi jeszcze nie raczkuje, tylko kiwa się jak piesek :-)i na tym koniec..
IMG_1775.jpgIMG_1778.jpg

heloł:-)
ja juz po pracy wcinam obiadek i odciagam mleczko na kolacje dla Małgoskia ;-)a ona sobie słodko spi:tak:
Wredniak moja niunia tez sie tylko kiwa albo pełza a najczesciej w pozycji do raczkowani tak mocno podnosi pupe ze opiera sie na paluszkach stopek:szok:
Pinia znowu szpital u Ciebie:-( zdrowka zycze:tak: fajna masz ta kolezanke:eek:
Alamiga ja na 12 osob robiłam chrzciny w domu na 20m;-) i sie dało:-D
Spring nie narzekaj bo pewnie bedziesz bawic sie wspaniale:-)
Wierus leniu****esz mowisz:-Dfajnie;-)

co do rajtek z abs to u nas tez sa pod kolankami bo zjezdzaja z chudego tyłka Małgoski:-D

A odezwę się w tygodniu, co tam! ;) Młoda zasnęła, powinna wstać na kąpiel, więc korzystam z wolnej chwili po pracy.

cesis, magdzior uściski dla 8 miesięczniaków!
magula witaj ponownie! Twój synek też alergik, ze po mleko do apteki chodzisz?
julia jak tam u Ciebie? Coś lepiej z Dominikiem? Ja też stawiam na grzyba jako czynnik powodujący kaszel :/ Ale wiadomo lepiej skonsultować z pediatrą.
pinka jak się czuje Wiki – jest lepiej?

Po tygodniu L4 (wziętego z powodu oka) przesiedzianego w domu (no raz poszłam na zakupy) do pracy wróciłam CHORA! Mam powiększone węzły chłonne, czerwone gardło, w nosie pryszcza bolącego jak cholera i skąd to dziadostwo?? Przez okno mi wleciało? ;) Dziś internista przepisał mi jakieś tabletki i zaczynam brać, żeby młodej nie zarazić! A poza tym na zaległe urodziny dostałam od Marcina kurtkę, bluzkę, sweter i DWA mega wypasione biustonosze ;) To się nazywa hojność ;)

barbra ponoc alergik...ale powiedzial mi to moj pediatra do ktorego nie mam do konca zaufania jak juz wczesniej pisalam...
Kiedys jak poszlam na szczepienie macka ogladala inna lekarka i patrzac w kartoteke byla zdziwiona dlaczego jest na pepti...bo nie wyglada zeby mial skaze...Tylko jak miał wygladac skoro jest na pepti??? mialam jej zdaniem wprowadzac po troche nabiału..ale zrezygnowalam bo maly łapał jakies infekcje z powodu zabkow katarek przede wszytskim...no i trudno bylo by mi zauwazyc jakies zmiany np po jogurtach...
Nie wiem czy mam sama mu cos zaczac dawac czy jesdnak wystekac skierowanie do alergologa??:eek:

reklama
Do góry