reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Witam i ja :-)
My już po masażu i ćwiczeniach. Masaż poszedł całkiem nieźle, ale na ćwiczeniach już było gorzej. po prostu Ela teraz chce wszystko po swojemu robić, a nie tak jak jej każą. Więc cwaniara ciągle na dwie nogi próbowała wstawać i krzyczała, że jej się na to nie pozwala.
Ela też zawsze miała słabe rączki, ale ona już raczkuje (zaczęła jak tylko jej rajstopki z absami na kolanach kupiłam) :-) Za to mamy jeszcze problem z zaciskaniem piąstek i napinaniem mięśni w okolicy barkowej.
Na razie zmykam, bo zaraz będę miała gościa. Do później!

reklama
Ela też zawsze miała słabe rączki, ale ona już raczkuje (zaczęła jak tylko jej rajstopki z absami na kolanach kupiłam) :-) Za to mamy jeszcze problem z zaciskaniem piąstek i napinaniem mięśni w okolicy barkowej.
Na razie zmykam, bo zaraz będę miała gościa. Do później!
A właśnie miałam pytać.. Czy wam te ABSy wypadają na kolanach? Bo Gaba to je ma w połowie łydki :eek: i w niczym nie pomagają

Witam południowo:)
dni leca dzien po dniu takl samo...emek na nocki chodzi wiec cichutko siedzimy z mackiem u rodzicow w pokoju...teraz mezulka obudzilam podalam obiadek, bo na budowe jedzie...A no bo sie generalnie budujemy a aktualnie u moich rodzicow mieszkamy...
Mackowi wcisnelam obiadek...bosz jakaz to masakra z nim...a wyglada jak wyglada...zaraz bedziemy sie ubierac i na spacer a przy okazji do apteki po zapas mleczka..
Miłego dzionka:-)

Widze z eu Was niektore dzieciaki z napieciem miesniowym...moze u macka tez jest ten problem i daltego nie raczkuje??u was lekarze cos zauwazyli??
Moj tylko jak lezy to napina nozki, szczegolnie przy karmieniu...

ja nie mam do konca zaufania do swojego pediatry za bardzo...ale jak chodzilismy na szczepienia to nic nie mwil...w sumie to sie naczytalam o tym i bede szukac objawow...Ale ciezar ciala potrafi utrzymac na nozkach...

Dziewczyny dętka za mnie dzisiaj.Dobrze ze się wczoraj z prasowaniem i sprzątaniem uporałam,bo dziś nie dałabym rady.Dostałam @ i krzyże mnie bolą,dosłownie taki rwący ból:crazy::crazy:

pinka
jak znam Ciebie,to chyba coś tej koleżance powiedziałaś na temat tych odparzeń?? W głowie się nie mieści jak niektóre babki swoje dzieci zaniedbują:crazy:
magula ja tak przy pierwszym dziecku chodziłam z pierdółką do lekarza:-) jeśli wydawało mi się ze jest chory oczywiście,a potem okazywało się ze to tylko katar:zawstydzona/y: a z ta waga to poczekaj aż młody zacznie raczkować lub biegać,zaraz fałdki zgubi:tak:
spring na takie ćwiczenia raczek dobra jest tez plastelina:tak: mówisz ze zajechałaś poprzednia suszarkę:-D
pabella do psychologa:szok: to już chyba lekka przesada//Ja dzisiaj leniu****e:-)

reklama
Do góry