reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Dzień dobry!
Mała zasnęła, odpaliłam telewizor i w materiale o czworaczkach w "Pytaniu na sniadanie" zobaczyłam mojego kochanego pana Doktora. Nie dość, że uratował mi Alusię, to jeszcze przy okazji cc mięśniaki powycinał!
Wczoraj Mała rozdzierająco płakała prawie dwie godziny, nigdy wcześniej tak nie było. Nie wiem czy to efekt zmiany leków czy skok rozwojowy? Gorączki nie było, ale aż wyszły Jej czerwone plamy c\na czółku od płaczu. Na szcęście sie uspokoiła, bo wieczorem miałam umówiony masaż. Było super. Potem trochę czułam się rozbita, ale dziś już jest ok. Powinnam chodzić min. dwa razy w tygodniu, tylko chyba finansowo nie dam rady.
A dziś musimy iśc na ćwiczenia. Mam nadzieję, że folia na wózek się sprawdzi. Już i tak usłyszałam od sąsiadki kiedyś: "Gdzie ją pani ciągnie w taki deszcz?"
Wierka, artysta Ci rośnie jak nic.
Spring, nie przejmuj się uwagami na temat figury. Ja to dopiero dbam o linię- grubą i wyrazistą. W końcu mamy tyle innych powodów do zmartwień, że ten akurat możemy śmiało odpuścić.
Barbra, "kapie i ciecze" na Ciebie, jak mówi moja Mama. Dobrze, że z okiem lepiej.
Pabella, trzymam kciuki za pomyślność w sądzie.
Julia, zagłosowałam. Urodźcie już w końcu z Bratową!
Dobrego dnia:-)

reklama
czy Wam też nie działają paski przybornika jak piszecie??? Nie wiem czemu tam gdzie powinno być pogrubienie, pisanani skośne kolor i takie tam pierdułki mam pustke, chciałam wstawić foto małego ale nie moge bo wszędzie puste kratki i nie wiem którą się klikało żeby dodać zdjątko :(

czy Wam też nie działają paski przybornika jak piszecie??? Nie wiem czemu tam gdzie powinno być pogrubienie, pisanani skośne kolor i takie tam pierdułki mam pustke, chciałam wstawić foto małego ale nie moge bo wszędzie puste kratki i nie wiem którą się klikało żeby dodać zdjątko :(

Mi działają,ale widzę,że zmieniono trochę interfejs

Dzień dobry
mój mały śmieszek zamiast szykować się do drzemki ,zagląda na mnie i się śmieje od ucha do ucha :-D
Od jakiegoś tygodnia wola za mną ''Ema'',nie wiem czy to jego wersja ''mama'' czy myśli ze mam na imię ''Emma'':-D cokolwiek to znaczy-brzmi słodko do tego rozkręcił się z sylabami i tylko jest: dadablablababadada i tak na przemian:tak:
Idę się z nim trochę powydurniac,bo oboje mamy dziś chyba nadmiar energii:tak:

Wierka oddaj troche energii bo ja mam całkowity brak!!!

Alamiqa moze Ala poprostu nie miała ochoty na cwiczenia i dlatego tak płakała. Oby sie to juz nie powtórzyło. Zazdroszcze masazu...Do domu ktos do Ciebie przyjezdza czy sama jeździsz?

Spring hahaha niezła ta historia z komarem :D

Ale mi sie dzis dzien dłuzy....

Wrocławianki co powiecie na spotkanie 5.11 (sobota) ?????????

Dzień dobry Mamusie ...
Teraz tak tylko na chwilkę ...melduję się po wizycie w poradni chirurgicznej ... dr stwierdził że ten maleńki guzek na głowie to nic groźnego, a taka natura Małej. Stwierdził też że nie ma sensu jej prześwietlać ale mamy przyjść za jakieś 2m-ce na kontrolę. Uspokoił mnie bardzo!
Trzy dni temu miała mega powiększone węzły chłonne na karku ale z każdym dniem maleją. Infekcja?
A dziś byliśmy zrobić morfologie i badanie moczu (ale był ubaw przy nalepianiu tego woreczka do moczu). Wyniki jutro. Może dowiemy się z jakiego powodu te powiększone węzły.
A tak ogólnie to humor jej dopisuje tak jak dopisywał, apetyt jakby większy co mnie cieszy :tak:

Lokata Cieszę się że to nic groźnego :) Ma pytanie do Ciebie bo ja też muszę zrobić małemu morfologię i nurtuje mnie pytanie czy takie maleństwo też musi być na czczo bo jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić :/ Mały robi taką histerii jak jest głodny że szok a nie wytłumaczę mu że musi być głodny :)

Witam z popołudniową kawka,Jamie z chrupka kukurydziana w reku a Sammy z resztka ryby na widelcu:-D
spring jak tam kolejna batalie dziś na noc planujesz czy od razu się w śpiwór pozapinasz??;-)
kika przesyłam 10kg energii,wystarczy?:-D
lokata super wiadomości,na pewno kamień z serca Ci spadł jak Cie chirurg zapewnił ze to nic groźnego:tak:

patris ... Malwi nie była na czczo bo tez nie wyobrażam sobie żeby była głodna. Jadła o 4 nad ranem a na pobraniu byliśmy ok 8. Podobno niemowlęta nie muszą być na czczo.

reklama
hello

a ja szczekam jak nie jeden pies maz mówi ze psa nie mamy ale on ma wrażenie ze od tygodnia gdzieś sie chowa i podszczekuje:-D:-D

juz mnie cała ktatka piersiowa boli ehhhh mlody ja na zlosc jeszcze marudzi Wiki co chwilę mnie do czegos woła jednym śłowem wariatkowo!!!!a jeszcze przez te zmiany na forum bb mi sie otwiera pół godziny.....:baffled:

Spring- rozbawłas mnie tymi komarami ha ha ha
kika- ja chętnie bym sie z wami spotkała no ale za duzo mam do pokonania rowerem bym chyba z tydzień jechała:eek:
lokata- no widzisz i wszytsko sie dobrze skonczyło teraz tylko trzymam kciuki za dobre wyniki !!!
alamiqa -oj ja bym sama na jakis masazyk sie wybrała ;-) ale znajac siebie pwnie z tego wszystkiego wstać bym nie wstała he he he

Do góry