patik80
Fanka BB :)
witam się wieczornie i jak zwykle z doskoku;-) Hania dzisiaj padła jak na swoje możliwości całkiem wcześnie, Zosia przed momentem w końcu zasnęła, nawet sobie nie wyobrażacie jak te wieczory mnie męczą:-( z pozytywnych rzeczy to wczoraj Zosia sama usiadła z pozycji leżącej, jak dokładnie to zrobiła to nie wiem bo siedziałam przy stole i jadłam zupę i jak spojrzałam na Zosię, która kilkanaście sekund wcześniej pełzała po kocyku, zobaczyłam jak siedzi zerwałam się od stołu i lecę do niej a ona w tym momencie zaliczyła nura głową w podłogę, upadek zniosła dzielnie próby siadania już nie powtórzyła, ale widać że kombinuje... przy czym i tak najlepsza pozycja to na brzuszku, nawet z rąk się wyrywa nadal walczymy z katarkiem ale jest poprawa, czekam na magiczne 7 dni trwania kataru;-)
Pinka super że Wiki taka chętna do pomocy w kuchni, będziesz miała z niej super kompana do gotowania:-)a poczucie że mieszkam w domu wariatów nie jest mi obce...
spring komarzyska to przebiegłe bestie, za dnia się chowają, a potem w nocy atakują ile razy ja walczę z klapką nie tylko na komary ale również i na muchy, bo Hanka wścieku dostaje jak jej coś brzęczy...
julia głosiki oddane wczoraj i dziś! jak tam bratowa?
lokata super wieści!!! teraz możesz być o Malwi spokojna
barbra powrotu do zdrowia, któż by pomyślał, że taki maluszek załatwi mamę na całego...
Pinka super że Wiki taka chętna do pomocy w kuchni, będziesz miała z niej super kompana do gotowania:-)a poczucie że mieszkam w domu wariatów nie jest mi obce...
spring komarzyska to przebiegłe bestie, za dnia się chowają, a potem w nocy atakują ile razy ja walczę z klapką nie tylko na komary ale również i na muchy, bo Hanka wścieku dostaje jak jej coś brzęczy...
julia głosiki oddane wczoraj i dziś! jak tam bratowa?
lokata super wieści!!! teraz możesz być o Malwi spokojna
barbra powrotu do zdrowia, któż by pomyślał, że taki maluszek załatwi mamę na całego...