reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

wierka nie ja mam rane na dziasle ale bol jest niesamowity..
barbara jak widzisz niestety nieszczescie chodza parami,trojkami,czworkami itd...masakra no pech ...szybkiego powrotu do zdrowia kochana..
moja bratowa jeszcze nie urodzila poki co czekaja az zaczna sie na nowo bole teraz tylko krwawi;/

reklama
Wierka z ledwością i od niechcenia ogarnęłam mieszkanie,ale do ideału jeszcze daleko:-);-) Obrazek Sammiego-bajerancki:-D Najlepszy to tam jest Pudzian:tak::tak: Pewnie dostanie najwyższą ocenę:-p

Barbra bidulko!!!! Życzę zdrówka!:tak:

A ja się wkurzyłam dziś w przedszkolu jak odbierałam Jasia. Rozmawiam z jego panią na temat przyszłotygodniowego pasowania na przedszkolaka i pytam (bo sobie wymyślili ten dzień na sportowo, jakieś konkursy itp.) czy muszę brać udział w jakiś konkurencjach,bo będę z małą i raczej to będzie trudne do wykonania, a ona patrzy na mnie i mówi,że ze względu na mój stan (!) oczywiście nie muszę brać udziału w zawodach!!!! Ja jej mówię,że nie jestem w ciąży, zaczęła mnie przepraszać itp. No normalnie czy w tym kraju wszyscy muszą nosić 36 rozmiar??!!! I z tego wszystkiego poszłam do cukierni i kupiłam sobie W-Z-etkę...Ech....

spring- ha ha ha dobre:-D:-D:-D padłam dosłownie:-p:-p:-p to tu w uk kazda jedna powinna byc za ciężarną brana:tak::tak:

barbra- kurcze to nieźle mam nadzieje ze ta infekcja szybko minie i oko bedzie sprawne:tak::tak:
Wierka- fajowski obrazek:tak:

młody dzis tak biadoli ze mam dość:cool2: noż kurcze jak nie jeden to drugi marudny i tak w kółko..... musze jeszcze lecieć do lidla po warzywa bo dzieciaki w szkole jutro zupę gotują:laugh2::rofl2:

pinka to leć bo kalafior przeceniony i całkiem fajne główki :tak:
spring pinia ma racje tutaj to co druga Angielka musiałaby być w ciąży gdyby patrzeć na nią wg. kryteriów pani przedszkolanki :-D:-D
barbra kurcze zawsze się coś musi przyczepić :sorry:

Barbra, mam nadzieję, że udało ci się jednak trochę poodpoczywać? Coś ty kobieto z tą kostką zrobiła? :sorry:
Spring, przepraszam, ale się uśmiałam :-D Szkoda, ze jak faktycznie byłyśmy w ciąży to te nasze brzuszki były dla wszystkich niewidoczne :confused2:
Wierka, mały Picasso ci rośnie ;-)

Gabrysia miała dzisiaj pierwszy dzień w żlobku po dwutygodniowej chorobie. Oj, zastanawiałam się jak to będzie.. Oczywiście było super, jakby w ogóle tej przerwy nie było :sorry: Oby żadna infekcja nam się nie przyplątała w najbliższym czasie, bo 24 października Gaba ma zaplanowany swoj pierwszy teatrzyk w życiu :-D
Pozew w sądzie będzie złożony jutro.. Dziwnie mi z tym. Nigdy nie sądziłam, że zrobię coś takiego

Oby żadna infekcja nam się nie przyplątała w najbliższym czasie, bo 24 października Gaba ma zaplanowany swoj pierwszy teatrzyk w życiu :-D
Pozew w sądzie będzie złożony jutro.. Dziwnie mi z tym. Nigdy nie sądziłam, że zrobię coś takiego

A to w związku z tym zwolnieniem w pracy?

reklama
zgadzam sie ze spring.......rozwal ich;p
spring wiesz mnie tez ludzie nieraz pytali czy znow wciazy ,a jedna to potrafi z drugiej stro ny ulicy krzyczec""ojej jak teraz mi sie podobasz jak jestes taka przy kościl."

Do góry