reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
można codziennie
idę spać bo jakas zmeczoma jestem jak mały znowu ma zamiar pół nocy nie spać to wole wcześniej sie położyć
moja bratowa jeszcze nie urodziła ma odpoczywać do jutra przed porodem więc chyba jutro zaczna działac:)
kolorowych snów i spokojnych nocy życzę wszytskim!!

Ostatnia edycja:
ostatni nie mam czasu tutaj wpadać, po prostu mi sie jakoś doba drastycznie skróciła :/
pabella dzielna jesteś i oby tak dalej! :)

dla wszystkich solenizantów sto lat!! a dla chorowitek szybkiego wyzdrowienia :)

Moja Niunia ostatnio marudna, chociaż weekend nawet udany, ale za to w nocy budzi się z płaczem, nie wiem czy to zęby czy brzuszek, czasem wydaje mi się że wiem, a czsem to już się gubię, śpi generalnie od 19.30-20 do ok. 12-1, a potem o 2 i o 3, no potem to jużśpi do 6, no ale ja chodzę potem nieprzytomna ;) może jej jakieś jedzonko nie służy..ale rozszerzamy dietę powoli i ostrożnie.. nie wiem, mam nadzieję że to raczej "błahe" czyli jedzenie albo ząbki ;)
Młoda na dodatek chyba nie wyleczyła się z kataru, bo niby ju nic z noska nie leci, ale co i rusz coś tam furkocze :/
Trzymajcie się ciepło :)

dzien doberek Wszystkim my po kolejnej marudnej nocce no i w koncu młody wygnał tatuska z wyrka albo jak to on mowi pape i spal ze mna... masakra i od 5:30 na nogach czasem chcialabym pospac do 8 chociaz ech i lece bo juz krzyczy mamamam masmooooo

Uff z okiem już lepiej, dzięki dziewczyny za komentarze. No ale ta noga dalej boli, nie mam pojęcia jak i gdzie się to stało... :szok: Młoda ma sjestę po śniadaniu, bawi się w łóżeczku a ja dochodzę do siebie, choć zaraz jak się nadarzy okazja to walnę w kimono dalej. Noc przespana jeśli nie liczyć pobudki o 5ej na przewinięcie śmierdzącego kupska (smacznego wszystkim, które jedzą właśnie śniadanie czytając to :-D) i na karmienie. Pogoda do bani, no ale pranie się kręci i trzeba będzie suszyć w chacie.
Miłego dnia dziewczyny!

julia głos oddany
pabella bardzo dobrze, niech nie myślą że tak po prostu cie zwolnią i ujdzie im to na sucho!
spring ludzie są niepoważni, mogliby zachować takie komentarze dla siebie albo najpierw spytać...

apistella oby niunia przestała szybko być marudna, moja ostatnio zachowuje się tak samo, ciężko wytrzymać...

reklama
Witajcie,
dziś jestem niewyspana:baffled: Mała obudziła się o 2.00. W końcu,gdy udało mi się ją uśpić zostałam pogryziona chyba ze 20 razy przez komara. Przez pół godziny szukaliśmy z eMkiem tego komara. W końcu go znaleźliśmy, eMek wziął packę i....oczywiście nie trafił! Komar poleciał nie wiem gdzie. Do rana spałam przykryta szczelnie jak w śpiworze :-p gotowa wyskoczyć z łóżka i dokonać masakry "packą mechaniczną":-D:-D
A za oknem coś na wzór potopu:eek: Dobrze,że przynajmniej temperatura łaskawsza niż wczoraj:tak:

Do góry