reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Witajcie już prawie weekendowo!
Mała dziś szalała od piątej do teraz. Nareszcie śpi. Od dwóch miesięcy była to pierwsza w miarę przespana noc. Mam nadzieję, że taka tendencja sie utrzyma.
Wierka, Spring, gratuluję udanych zakupów.Trzymam za dzisiejszą wizytę u lekarza.
Kika, dobrze, że Córci nic się nie stało.
Julia, postaraj się nie zamartwiać. Wiem, że łatwo się mówi, ale pamiętasz jak bardzo gryzłaś się niedawno z powodu Swojego zdrowia. A skończyło się dobrze. I teraz tak będzie.
Futrzakowa, koniecznie odpocznij. Należy Ci się.
Katjusza, fajnie,że żłobek się sprawdza.Obyś zdążyła zaszczepić Natkę. U nas niestety neurolog dał szlaban do odwołania. Możemy tylko dokończyć żółtaczkę.
Dobra ,zmykam szykować się do wyjazdu na ćwiczenia. Pojęcia nie mam, jak ubrać Alusię. Niby tylko do samochodu,ale potem mamy kawałek z parkingu do poradni. No i ten deszcz...
Mimo wrednej pogody życzę Wam udanego popołudnia. Pa, pa.

reklama
A ja już po wizycie... Ania jest czysta osłuchowo, ,mamy stopniowo zmniejszać inhalacje. Jaś ma jeszcze brać antybiotyk do niedzieli. Od poniedziałku wraca do przedszkola. Cieszę się,że nareszcie jakieś dobre wieści:-)
My już po obiadku-dziś były pierogi z serem (tak na słodko). Dla odmiany to bym teraz wcięła jakiegoś kiszonego ogóraska:-) Mmmmm....

witam:)
wczoraj wieczorem chciałam do Was zajrzeć i skrobnąć co nie co, ale zasnęłam razem z Hanią i obudziłam się około 1.30 więc szybko pognałam do łazienki umyć się i dalej spać, bo rano do pracy.
u mnie też zakupy lidlowe się udały, bo mama zdobyła aż 5 par rajstopek dla Zosi:) czujemy się lepiej, choć Zosia od czasu do czasu dziwnie kaszle, jak do jutra będzie się to nasilać to trzeba będzie iść do lekarza. idę zrobić sobie kawki, bo jeszcze nie piłam dzisiaj i czuję się jakbym działała na zwolnionych obrotach...

zdrówka i miłego popołudnia dla Was:)))

mam wyniki:(
wykryto tłuszcze w kale..moj pediatra kazal [przzyjść w poniedziałek nie chciał ze mna ro zmawiać bo przeciez jest po pracy ..zadzwoniłam do mojego prywatnego i powiedział ze zrobic mprfologie zelazo i przyjechać może to nie być nic a może byc cos z trzustka ale nie doslyszlama co.....boje sie co będzie ..i też mówiłże nie powinnam
dawać mu cielęciny niewiem czemu ..mam skopany natroj i dość ciaglych problemów

Hej,

cielecina jest polecana dopiero po 11 m-cu zycia dziecka, z uwagi na bardzo silne wlasciwosci alergizujace, a dzieci, ktore sa wrazliwe na bialko krowie, powinny poczekac az do 24 m-ca, sporo informacji jest w necie

Patiku - taki Lidl tez by mi sie tu przydal, teraz Zosia ja zacznie smigac z tymi abs-ami, to nie nadazysz za nia:)

Ostatnia edycja:
no teraz asco juz wiem ale myslalam ze skoro są takie słoiczki po 6 miesiącu to mogę podawać a teraz juz nic nie zmienię;/ poki co trzymam sie tego,że może to nie być nic i jutro robimy badania......wierzę ,że bedzie dobrze

Ostatnia edycja:
Dobry wieczór ... chociaż humor nie za dobry ...
Byliśmy dziś u pediatry z tym guzkiem na główce Malwi ... wg niego to tzw "kostniaczek" i że to nic takiego ... dał skierowanie do poradni chirurgicznej przy szpitalu dziecięcym żeby sobie jeszcze to inni zobaczyli. Dostaliśmy też skierowanie na badanie krwi i moczu, daje zawsze dzieciom po ukończeniu 6m-ca. Boje się co to jej sie zrobiło na tej główce ... czytałam w internecie odnośnie tego całego kostniaka ... i jak tylko zobaczyłam "nowotwór niezłośliwy" to aż mi się słabo zrobiło!!! A teraz mi łzy wyciska! :hmm:

reklama
lokata wcale sie Tobie nie dziwię penie to nic groźnego ,ale dla nas wszytsko co z maluszkami związane sprawia,że martwimy sie sto razy silniej niż normalnnie.......
będzie wporządku zobaczysz:)

Do góry